OSNOVAN KLUB ZA MAME PREDUZETNICE! Jovana Šipčić: Podršku smo dobili od princeze Karađorđević i brojnih poznatih mama!
Foto: Privatna arhiva

prelepo

OSNOVAN KLUB ZA MAME PREDUZETNICE! Jovana Šipčić: Podršku smo dobili od princeze Karađorđević i brojnih poznatih mama!

Žena -

Jovana Šipčić preduzetnica, urednik i predsednica Sekcije za mlade preduzetnike u Privrednoj komori Srbije osnovala je nedavno Klub mama preduzetnica “Draga mama“.

Ovo neprofitablno udruženja za cilj će pre svega imati smanjenje nasilja nad ženama i jačanje figure majke u društvu, kao i ogromnu podršku hrabrim majkama.

Cilj kluba je da se mame udruže, dobiju adekvatne savete i podršku. Neizmerno mi je drago što su podršku dale i brojne poznate mame i preduzetnice.

Princeza Karađorđević i brojne poznate mame podržale Klub mama preduzetnica i humanitarni Bazar.

Šipčić je izjavila da s obzirom da je i sama mama da zna koliko je teško kretati se, raditi, a čuvati decu, imati spreman ručak i čist dom. Kako naglašava i sama nema pomoć baka i deka, dadilja. Zbog toga svi sastanci, kursevi, druženja u okviru Kluba imaće i obezbeđeno čuvanje dece, a nakon svega i vreme za opuštanje vrednih mama. Sve će imati priliku da ugode sebi uz besplatnu šminku, frizuru, masaže, a zna se da su tada priče posebno važne, kroz smeh kaže ova mlada mama i preduzetnica.

Jovana Šipčić
foto: Privatna arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

08:23

SULTANI NE MOGU BEZ SRBA! Arhitekta Goran je sada vlasnik kompanije u Dubaiju: Za naše preduzetnike PARE I MOĆ NA SVAKOM KORAKU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track