IMALA JE SAMO 1 ODSTO ŠANSE DA JOJ SE TO DESI: Devojci ubrizgali botoks u čelo, a on završio na pogrešnom mestu! (VIDEO)
Foto: Printscreen/tikTok

neprijatno

IMALA JE SAMO 1 ODSTO ŠANSE DA JOJ SE TO DESI: Devojci ubrizgali botoks u čelo, a on završio na pogrešnom mestu! (VIDEO)

Žena -

Brojni se ljudi, mahom žene, odlučuju na estetske zahvate i korekcije kako bi što duže zadržali mladalački izgled i osećali se bolje.

Težnja savršenstvu često nas može toliko da nas zaslepi da se pre samog tretmana, zahvata ili korekcije, uopšte niti ne informišemo o posledicama. To se dogodilo i jednoj popularnoj Tiktokerki.

botoks, fileri, plastična operacija, estetska korekcija
foto: Profimedia

Inače, upravo je botoks bio najtraženiji neinvazivni kozmetički zahvat u 2020. godini, kojim su se mnogi ljudi širom sveta rešili suvišnih bora.

Iako ovaj postupak čini čuda za smanjenje pojave bora, može uzrokovati modrice, bol i simptome slične gripu, no, za spomenutu Tik-Tokerku Džesiku, posledica je bila pojava koja je moguća samo u 1 posto slučajeva. Upravo je ona bila taj 1 posto, a radilo se o poremećaju koji se zove ptoza piše Net.hr.

Ptoza je medicinski izraz za spuštanje gornjeg kapka. Spuštanje može uticati na smanjenje vidnog polja kada kapak delimično ili u potpunosti prekriva zenicu oka. Ptoza pogađa i decu i odrasle, ali najčešće se javlja zbog starenja.

botoks
foto: Profimedia

Džesika je svoje iskustvo podelila u obliku videa na Tik-Toku koji je do sad pogledalo preko 640.000 korisnika te društvene mreže.

Iako se Džesika rešila bora na čelu, magična tečnost je, nažalost, pronašla svoj put prema njenom levom kapku te ga gotovo u potpunosti zatvorila.

Sreća u nesreći jeste da ovo nije trajno stanje te da će se kapak ponovno vratiti u normalan položaj nakon 4 do 6 nedelja.

U samo nekoliko dana, video je lajkovalo preko 11.300 ljudi, a podelilo ga je gotovo 3000 ljudi. Česti su i komentari koji kažu kako im se prosek od 1posto ne čini tačnim, s obzirom na činjenicu da i oni sami znaju brojne ljude kojima se dogodila ista nesreća.

@jessicaaaaaaf one eye open when i’m sleepin, one eyeEeuEe #fyp #botox #ptosis #solucky ♬ Lucky - Britney Spears

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

01:47

PONOSNI NA REZULTATE DO SADA! U trećem ciklusu akcije Zasadi drvo zasađeno 5.000 stabala hrasta u Surčinu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track