OGLEDALCE, OGLEDALCE MOJE, RECI NAJLEPŠI KO JE! Evo par zlatnih pravila gde da ih stavite kako bi vam STAN izgledao BAJKOVITO
Foto: Shutterstock

čarobni enterijer

OGLEDALCE, OGLEDALCE MOJE, RECI NAJLEPŠI KO JE! Evo par zlatnih pravila gde da ih stavite kako bi vam STAN izgledao BAJKOVITO

Žena -

Do koje mere su ogledala luksuzan deo našeg enterijera, govori i čuvena Dvorana ogledala u dvorcu Versaj, sa 357 ovih bleštavih predmeta na zidovima. Kralj Sunce je tuda šetao sa svojim dvoranima, a noću se od njih odbijala svetlost sveća.

Naš dom ne mora biti Versaj, ali bi valjalo da ima bar nekoliko ogledala koja nam ulepšavaju život. Postoje tradicionalna mesta u stanu gde ih valja držati, što ne sprečava maštu da ih postavi apsolutno svuda. Ipak, na nekim mestima su nužna.

Veliko ogledalo, odnosno ono u kome se vidimo celom dužinom, obično se postavlja u spavaću sobu. Neki garderoberi ga imaju već ugrađeno. Ako ne, dobro je postaviti jedno na vrata jednog od ormana, možda i celom njihovom dužinom. Ono služi da proverimo izgled cele figure dok se odevamo i spremamo. Trebalo bi da pokazuje naš realan izgled, bez sužavanja.

Ogledalo
foto: Shutterstock

Naslonjeno na zid je veoma lepa vrsta ogledala koje takođe zbog veličine spada u prostor spavaonice. Idealno je i za manje spavaće sobe, jer otvara sobu i daje joj svetlost. Mogu da se kupe sa stalkom ili bez njega. Obično imaju predivne drvene ili metalne okvire, pa su veliki ukras, a korisna su jer takođe vidimo figuru u celosti.

Ogledalo
foto: Shutterstock

Ogledala na ulazu u stan su višestruko korisna jer sebe vidimo na izlazu iz doma i kad ulazimo u njega. Ona su poslednja šansa da nešto na sebi popravimo. Dobro je staviti ih na zid plakara u hodniku, a ako nema mesta za veliko, dovoljno je i ono za veličinu gornjeg dela tela, obično iznad komode.

Ogledalo
foto: Shutterstock

Ogledala u kupatilu su naši veliki saveznici. Veliko ogledalo s donjom policom ili ormarić sa ogledalima, kako vam volja, u ovoj prostoriji su preka potreba i svako rešenje je dobro.

Ogledalo
foto: Shutterstock

Ogledalo za šminkanje može da bude obično, kao deo toaletnog stola za kojim sedite i stavljate šminku. Dame koje ovom ritualu daju poseban značaj vole onu vrstu koja na sebi ima ugrađeno LED svetlo kako bi bile krajnje precizne.

Kurir.rs/Lena/Lj.J.

Bonus video:

00:13

BEKVALČEVA NAPRAVILA POMETNJU SNIMKOM U BIKINIJU! Stala pred ogledalo i pokazala BRUTALNO TELO za kojim muškarci UZDIŠU! (FOTO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track