LEPOTICA SE SKINULA I POKAZALA CELULIT! Zapalila internet i napravila svađu zbog svog viška kilograma: Promoviše GOJAZNOST!
Foto: Printscreen Instagram

DA LI JE DEBELA?

LEPOTICA SE SKINULA I POKAZALA CELULIT! Zapalila internet i napravila svađu zbog svog viška kilograma: Promoviše GOJAZNOST!

Žena -

Instagram influenserka Karina Irbi postala je popularna na društvenim mrežama jer krši sve konvencije o tome kakve bi slike trebalo da kačimo na ove mreže.

Naime, Karina voli da postavlja slike koje na sebi nemaju nikakve filtere i da iskaže svoju lepotu baš onakvu kakva prirodno jeste. Njene slike su fantastuične, a njen izgled neverovatan. Međutim, svaki put kada okači sliku na internet dolazi do velike rasprave, a to se desilo i ovog puta.

Naime, Karina je objavila sliku u bikiniju uz opis:

- Bez filtera. Sirovo, neobrađeno. Nešto čega svi moramo da gledamo više, po mom mišljenju. Ne treba vam glatka koža i ne morate da uvučete u stomak da biste bili smatrani ’lepoticom’. Lepota dolazi u svim oblicima, veličinama, teksturama, i što ja najvažnije... iznutra.

Ova objava izazvala je veliki broj reakcija, mahom pozitivnih, ali bilo je tu i nekih ružnih reči.

"Ljubav! Da, daj nam sirovu lepotu. Prelepo", "Hvala ti, Karina. Znam da nije uvek lako objavljivati ovako sirove slike, ali nam je potrebno", "e, to je seksi", "neviđeno si seksi", "apsolutno savršenstvo", samo su neki od komentara na Karininu fotografiju. Naravno, ima i onih koji joj ostavljaju komentare da je "ogromna" i slično, napadaju je da svojim objavama "promoviše gojaznost"...

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:43

Ivana Peters iznenadila stajlingom za večerašnji nastup

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track