KAKO DA OVOG PROLEĆA SVI GLEDAJU U VAŠE NOKTE: Ovih 7 TRENDOVA za lakiranje noktiju su dobili NAJVIŠE OCENE brojnih svetskih dama
Foto: Profimedia

Najnovije

KAKO DA OVOG PROLEĆA SVI GLEDAJU U VAŠE NOKTE: Ovih 7 TRENDOVA za lakiranje noktiju su dobili NAJVIŠE OCENE brojnih svetskih dama

Žena -

Možete da izaberete između jednostavnih cvetića, cvetnih krunica, karakterističnih travki i pastelnih boja - vaš prolećni dizajn noktiju oboriće mnoge s nogu!

Ove reči nisu kliše: kako se primiče toplije vreme, ne samo odeća i obuća, već i boćice sa depresivnim i teškim bojama vaših lakova za nokte traže da se zakopaju duboko u ormaru.

lak za nokte
foto: Shutterstock

Još samo koji dan će biti hladno, pa je pravo vreme da i vi isprobate kod kuće ili kod stručnjaka za nokte ove najnovije opcije koje su već dobile najviše ocene brojnih svetskih dama.

Jednostavno cveće

Jedan od najpopularnijih dizajna noktiju za „uradi sam“ kod kuće je jednostavno cveće.Počnite tako što ćete napraviti jednu tačku i zatim je okružiti tačkama druge boje. Zvuči vam previše jednostavno da bi bilo istinito? Jeste istinito, verujet! Prvo obojite svoju nedominantnu ruku (dešnjakinja levu, levakinja desnu), da biste bolje dobili predstavu o tome kako želite da cvetići izgledaju na prirodnoj bazi za lak.

Pastelni tonovi

Zaobljeni, meki vrhovi noktiju premazanih pastelnim tonovima odličan su izbor za novu sezonu. Delovaćete suptilno!

Travka dizajn

Ništa nije prikladnije za proleće od tek izniklih travki. Možda će vam biti potrebno više vremena da usavršite njihov oblik, u sredini širi i sužen na vrhu, ali je ovaj posao vredan svakog truda.

Cvetne krune

Slatke i hirovite, cvetne krune na vrhovima noktiju izgledaće kao prava umetnička dela. Tanke zelene linije (najbolje vinove loze) secite sa raznim bojama. Nokti će lepo izgledati i izbliza i izdaleka.

Svemirski dizajn

Nije novost, ali kada se kombinuju prolećne boje, poput bebi plave, puter žute ili bledo zelene, nokti će vam odavati svežinu i mladost.

Apstraktni motivi

Izgledate sanjivo, pola dana maštate? Onda je ovo pravi izbor za vas. Manite se izbora cveća i umesto toga učinite da vaši nokti u susret proleću izgledaju kao probuđeni rasadnik novosti.

Neutralni tonovi

Neutralni tonovi nikada neće izaći iz mode! Ne bodu oči, dobro se slažu sa odećom i šminkom, uvek su šik. Međutim, nemojte misliti da vas to ograničava na spektar smeđih, crnih ili ružičastih tonova lakova. Elegantan hibridni dizajn noktiju je i dalje zabavan.

Kurir.rs/Stylist UK/B.M.

Bonus video:

00:56

POTPUNO UVRNUTO: Kokošji nokti vladaju Instagramom! Da li biste se usudile?

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track