ČAK 80 ODSTO ŽENA NOSI POGREŠNU VELIČINU BRUSHALTERA: Evo kako da izaberete pravi broj!
Foto: Profimedia

BEZ STEZANJA I NEPRIJATNOSTI

ČAK 80 ODSTO ŽENA NOSI POGREŠNU VELIČINU BRUSHALTERA: Evo kako da izaberete pravi broj!

Žena -

Jedan od bitnijih komada garderobe u ormaru svake žene je brushalter koji bi u svakoj prilici trebalo da bude saveznik lepote i nevidljiva podrška. Međutim, podatak da čak 80 odsto žena nosi pogrešnu veličinu brushaltera, a da toga nisu ni svesne zaista je zabrinjavajuća.

Ovde se ne možemo oslanjati ni na čije savete i hvale ovog ili onog grudnjaka, već moramo izabrati same ono što nam odgovara, a evo i kako.

Metar, Santimetar, Centimetar
foto: Shutter

Odredite veličinu Krojačkim metrom izmerite obim tik ispod grudi, veličine koje se koriste u Srbiji su 70, 75, 80, 85, 90... Zatim, za dubinu korpi izmerite obim preko grudi. Dubine korpi su A, B, C i D.

Opseg grudi od 68 - 72 cm, veličina grudnjaka 70 opseg grudi od 73 - 77 cm, veličina grudnjaka 75 opseg grudi od 78 - 82 cm, veličina grudnjaka 80 opseg grudi od 83 - 87 cm, veličina grudnjaka 85 opseg grudi od 88 - 92 cm, veličina grudnjaka 90

Grudi, Grudnjak
foto: Profimedia

Druga varijanta je da jednostavno na osnovu razlike između ova dva obima utvrdite koja vam korpa odgovara: ako je obim preko grudi veći od opsega ispod grudi za 12-14 cm, odaberite A korpu, ako je obim preko grudi veći od opsega ispod grudi za 14-16 cm, odaberite B korpu, ako je obim preko grudi veći od opsega ispod grudi za 16-18 cm, odaberite C korpu, ako je obim preko grudi veći od opsega ispod grudi za 18-20 cm, odaberite D korpu.

(Kurir.rs)

03:30

SVAKA ŽENA BI JOJ POZAVIDELA NA IZGLEDU Maja se pojavila u nikad izazovnijem izdanju, GRUDI U PRVI PLAN, ČIPKAST BRUS VIRI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track