Ovo jelo odličan izbor za obrok koji vam neće opteretiti organizam. Rende u ruke, pa da počnemo...
Sastojci:
- 1 veći crni luk
- 2 čena belog luka
- 2 šargarepe
- 1 manji celer
- 1 paškanat
- 2 krompira
- 1 kriška hleba ili 2 kašike prezli
- 1 jaje
- so, biber
- seckani peršun
Priprema:
1. Povrće očistiti i izrendati na delu na kojem se rendaju jabuke i krompir. Dodati hleb (koji ste prethodno potopili u vodu) ili prezle, so, biber, peršun i umućeno jaje, i sve to zamesiti.
2. Praviti manje šnicle, uvaljati ih u brašno i peći na ulju.
3. Pečene stavljati na papir da upije višak masnoće.
4. Ako volite, možete propržiti susam i posuti preko šnicli.
Kurir.rs
Bonus video: