DA LI JE OVO MOGUĆE?! Porodilji ispalo oko tokom naprezanja, rodila zdravu bebu i ŠOKIRALA sve: Evo zašto se ta grozota desila!
Foto: Shutterstock, Ilustracija

STRAŠNO

DA LI JE OVO MOGUĆE?! Porodilji ispalo oko tokom naprezanja, rodila zdravu bebu i ŠOKIRALA sve: Evo zašto se ta grozota desila!

Žena -

Trudnoća je iskutvo koje je za mnoge žene najlepši period na svetu. Ipak, trudnoća, kao i porođaj, sa sobom donosi velike fizičke promene koje bi mogle da iznenade gotovo svaku ženu.

Betani Kollins odlučila je da podeli iskustvo svog porođaja postavivši video na kojem je pokazala kako je silno naprezanje tom prilikom rezultiralo neobičnom pojavom.

@clydestinks69 My doctor said, “wow, I’ve never seen this happen before! ??” but now I have miss Phoebe ? & yes, my eye went back 6 weeks later ? #greenscreen #fyp #babiesoftiktok #pregnanttiktok #pregnant ♬ original sound - ?

Naime, njoj je od naprezanja prilikom konstrakcija ispalo oko, a iako je bila zbunjena, bila je srećna jer je na svet donela prelepu devojčicu Fibi.

- Doktor mi je rekao "Vau, nikad ranije nisam video da se ovo dogodilo ", no ja sada imam svoju gospođicu Fibi. I da, oko mi se vratilo u normalu šest nedelja kasnije - napisala je Betani koja danas izgleda kao pre porođaja.

ispalo oko, Trudnoća, porođaj, beba, žena, Kontrakcije
foto: Printscreen

Naprezanje prilikom porođaja dovodi do većeg pritiska te se može desiti da pucaju kapilari, ovo je retka, ali bezopasna promena, koja se relativno brzo samo povuče, navodi Baby Center.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:27

GLUMICA, MANEKENKA I MODEL! Jagoda ima ČETVORO DECE, a izgleda SAVRŠENO! Snajka oduševila žiri ŽENA ZMAJ!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track