JEDAN KOMAD ODEĆE OD 300 DINARA ČINI SVAKI VAŠ AUTFIT MAGIČNIM! Omiljen je među svim ženama, a gotovo ga uvek zaboravljamo!
Foto: Profimedia

NE ZABORAVITE GA

JEDAN KOMAD ODEĆE OD 300 DINARA ČINI SVAKI VAŠ AUTFIT MAGIČNIM! Omiljen je među svim ženama, a gotovo ga uvek zaboravljamo!

Žena -

Mnogim damama neretko se dešava da satima stoje ispred ormara u pokušaju da smisle savršenu kombinaciju za poslovni dan koji je pred njom, a nakon gog sledi kafa sa drugaricama, pa neki sastanak i na kraju izlazak u klub.

Ovakvi dani sve češće postaju naša svakodnevnica, a kada moda se još uvek nije dovoljno razvila u tom pravcu, sa izuzetkom nekoliko dizajnera na svetu koji se baš za takve prilike specijalizuju. Tada smo svesne da je neophodno okrenuti se detaljima, koji će učiniti da poslovna kombinacija za trenutak postane savršena za ludi noćni provod.

Najjednostavniji način da se ovo reši jeste da na klasičnu malu crnu haljinu obučete jedan komad odeće koji možete da nađete u prodavnicama za svega trista dinara. Radi se o najlonkama sa detaljima. Bili to krugovi u različitim veličinama, cvetovi samo sa jedne strane noge ili zvezdice, ti detalji na najlonkama razbiće ozbiljnost koju poslovna kombinacija nosi sa sobom, ali neće učiniti da delujete neprofesionalno.

Brojne poznate ličnosti vole ovakve kombinacije, a pevačica Jelena Rozga našla se među njima, kada je za svoj koncert obukla efektnu, kratku crnu haljinu koja prati liniju tela, a koju krasi predimenzionirana mašna u predelu grudi. Uz nju je ponela lakovane, crne salonke sa kaišićima i vrtoglavo visokim potpeticama, i najlonke sa krugovima različite veličine.

Sve dame svesne su koliko magije najlonke sa detaljima mogu da donesu našem autfitu, ali gotovo uvek zaboravljamo da ih kupimo ili izaberemo neke klasičnije jer se ne sedimo da posedujemo ove drugačije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:36

POZNATI MODNI DIZAJNER PRESUDIO: Ove popularne pevačice su KRALJICE STILA u Srbiji (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track