NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU SE BORI S ONIM S ČIME I MNOGE ŽENE: Progovorila o POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI i otkrila kako se oseća
Foto: Printscreen/Instagram/kyliejenner

nije lako biti mama

NAJMLAĐA MILIJARDERKA NA SVETU SE BORI S ONIM S ČIME I MNOGE ŽENE: Progovorila o POSTPOROĐAJNOJ DEPRESIJI i otkrila kako se oseća

Žena -

Kajli Džener je odlučila da sa svojim milionskim pratiocima na Instagramu podeli i ne tako lepe trenutke iz svog života. Šest nedelja je prošlo od njenog porođaja, a ona je sada otkrila da se bori sa postporođajnom depresijom.

Na svom Instagram storiju objavila je video snimak u kojem je ispričala kako se oseća.

- Nije lako. Ovog puta ovo iskustvo za mene je mnogo teže nego kada sam rodila ćerku. Nije mi lako ni mentalno, ni fizički, jednostavno je ludo. Nisam želela da se samo tako vratim javnom životu bez da išta kažem, jer sada imamo pristup internetu i možemo da kažemo kroz šta prolazimo, kako bi i druge majke čule. Meni nije bilo lako. U redu je da ne budeš dobro. Shvatila sam da sam sama sebi stvarala pritisak. I uvek podsećam sebe da sam rodila dete, prelepog, zdravog dečaka. Moramo da prestanemo da pritiskamo sebe. Ne samo fizički, nego i psihički - ispričala je Kajli.

Kajli Džener je inače početkom februara rodila sina, kome je dala ime Vulf Vebster. Ovo je njeno drugo dete s njenim izabranikom Travisom Skotom. Njih dvoje takođe imaju i četvorogodišnju ćerkicu Stormi, koja je rođena 1. februara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:07

Jelena Karleuša kopira Kim Kardašijan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track