30 SEKUNDI ZA SAVRŠENO OBRIJANJE NOGE! Svi pravimo ovu grešku prilikom brijanja, a EVO kako će dlačice nestati jako BRZO!

LAKO I BRZO

30 SEKUNDI ZA SAVRŠENO OBRIJANJE NOGE! Svi pravimo ovu grešku prilikom brijanja, a EVO kako će dlačice nestati jako BRZO!

Žena -

Mnoge žene briju noge, posebno zimi, a taj proces im je jedan od najomraženijih rutina za održavanje lepote.

Spor je, jako dosadan i često nedovoljno efikasan, a sve to jer celog života ovo radimo na pogrešan način. Naime, jedna tiktokerka, Loren Henderson, otkrila je kako većina žena prilikom brijanja greši, ali je pokazala i koji je najbolji način da tu grešku ispravimo.

brijanje nogu
foto: Profimedia

Objasnila je da je ključ brzog i uspešnog izbrijavanja nogu u tome da brijač ne sklanjate sa nogu kada jednom pređete određeni deo, već da konstantno prelazite gore-dole i u jednom potezu izbrijavate veću površinu.

- Videla sam ovaj trik i to mi je zauvek promenilo navike. Ako brijete noge, slušajte. Sve radimo pogrešno- rekla je Loren na početku, a onda svojim pratiocima otkrila i demonstrirala kako se pravilno briju noge za manje od pola minuta:

- Brijte se, ali ne podižite brijač. Bukvalno mi je trebalo pet sekundi po nozi da se obrijem jutros. Najbrže ikada u životu, a i možeš da pređeš i preko kolena i nećeš se poseći.

@lalalalauren00 Who freaking knew? Cause I didn’t? thank you girl on tiktok—I am forever changed! #fy #fyp #foryou #shavingtips #shavinghack ♬ original sound - Lauren Henderson

Mnoge žene koje prate ovu tiktokerku isporbale su njen trik i potpuno su se oduševile rezultatima.

"Prvi put u životu jedva čekam da se obrijem sutra ujutru", "Probala sam ovaj način iz radoznalosti i zaista radi. Nema posekotina, a noge su glatke" bili su samo neki od bezbroj pozitivnih komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

03:56

Sneki osigurala noge na 1.000.000 dolara!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track