HTEO SAMO KOMBINACIJU ZA JEDNU NOĆ: Mala ga prevela žednog preko vode pa se kolo sreće preokrenulo i nastupio je UŽAS ! (ANKETA)
Foto: Profimedia

nema kajanja

HTEO SAMO KOMBINACIJU ZA JEDNU NOĆ: Mala ga prevela žednog preko vode pa se kolo sreće preokrenulo i nastupio je UŽAS ! (ANKETA)

Žena -

Anonimni muškarac se pojadao da je spavao s nepoznatom ženom koja je kasnije zatrudnela, međutim on otkriva da nije hteo ni devojku, a kamoli porodicu.

Muškarac koji nije mogao da odoli lepotici s kojom je samo jedno veče delio postelju, izjadao se savetnici za brak i veze britanskog tabloida The Sun, a 28- godišnji muškarac je otkrio da ni sam nije siguran je li beba njegova ili nije.

ilustracija, očajan čovek, brak, Bračni Odnosi, Svađa, Glavobolja
foto: Shutterstock

"Ja sam samac od 28 godina i punim kafu u automatima. Redovno posećujem distribucijski centar i tamo je radila jedna prekrasna recepcionerka. Ima 23 godine i uvek je tako bistra i vesela sa seksi osmehom", ispričao je.

"Uvek mi je bilo lako smotati devojke, iako nikad nisam imao dugogodišnju vezu. Nedavno sam dobio pozivnicu za venčanje moje sestrične. Nisam se mogao setiti nikoga koga bih pitao da mi bude pratnja na venčanju, pa sam pitao ovu recepcionerku. Tako mi je laknulo kad je pristala", priznao je muškarac koji je svoju pratnju hvalio na sva zvona.

Seks
foto: Shutterstock

"Kada sam došao po nju mislio sam da sam dobio na lutriji. Izgledala je kao supermodel u dugoj crvenoj haljini koja ističe njenu figuru. Nakon pića i plesa celu noć, svi smo bili i više nego opušteni. Htela je seks pa sam otišao po kondom, ali je rekla: "Ne brini, ja sam na tabletama", ispričao je.

28- godišnjak je otkrio da nikad nije imao bolji seks, no priznaje da se iznenadio kada ga je devojka pitala hoće li između njih biti nešto više, na što je on odgovorio da nije za vezu.

"Nekoliko nedelja kasnije video sam njen propušteni poziv na svom telefonu. Kad sam je nazvao, rekla mi je da je trudna. Poludeo sam. Rekao sam joj da nikad nisam hteo da imam devojku, a kamoli dete. Moram reći svojoj porodici, a ne znam ni je li dete moje", kazao je zabrinuti i frustrirani muškarac.

ilustracija, očajan čovek
foto: Shutterstock

Savetnica za brak i veze Didri Sanders rekla je zabrinutom muškarcu da možda ipak nije sve tako crno. "Možda te nije namerno uhvatila u zamku. Toliko stvari može uticati na učinkovitost pilule. Ako nastavi s trudnoćom, to je njen izbor. Nisi to tražio, ali može li ovo biti pravo vreme da ublažiš svoj plejbojevski stil života?", rekla je savetnica.

"Privlači te pa zašto ne biste razgovarali o razvoju veze? Možda ćete se dobro slagati i izvan spavaće sobe. Čak i ako odlučiš da ne želiš vezu s njom, ako je dete tvoje, odgovoran si finansijski, a po mogućnosti i emocionalno. Ako nećete biti zajedno, nema razloga da ne budeš dobar tata", zaključila je Didri i savetovala je muškarca da napravi test očinstva.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

02:03

NOVINARKA ŠOKIRALA: Neke naše POZNATE pevačice naplaćuju seks nekoliko HILJADA evra, a prostitucijom se najviše bave VODITELJKE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track