SUPRUG ŽELI SAMO BRZINSKI JUTARNJI S*KS KOJI JA NE PODNOSIM: Ispovest žene koja mora da se pretvara da uživa, a OVO je razlog
Foto: Profimedia

problemi u krevetu

SUPRUG ŽELI SAMO BRZINSKI JUTARNJI S*KS KOJI JA NE PODNOSIM: Ispovest žene koja mora da se pretvara da uživa, a OVO je razlog

Žena -

- Ja imam 56, a moj suprug 59. Zajedno smo 28 godina i imamo troje odrasle dece,a u poslednjih nekoliko godina naš seksualni život je sve gori - napisala je žena anonimno terapeutkinji i kolumnistkinji magazina "The Sun", Deidri.

Njen je suprug, kaže, imao problema s postizanjem i održavanjem erekcije, ali svaki put kad je ujutru doživi, očekuje da to rezultira jutarnjim seksom "na brzaka".

par, krevet, odnosi, intima, brak, ljubav
foto: Profimedia

- Seks je uvek gotov za nekoliko minuta, a ja glumim i ispuštam zvukove stenjanja iako uopšte ne uživam jer u tom činu nema nikakve romantike ni predigre - rekla je ona.

Ipak, kaže, ne može se naterati da mu prizna kako se oseća jer ne želi povrediti njegove osećaje, najviše zato što misli da su i problemi s erekcijom kod njega isključivo psihičke prirode.

par, krevet, raskid, spavaća soba, veza, brak, razvod
foto: Profimedia

- Možda vaš muž toliko voli jutarnji seks na brzaka jer se samo tad može osloniti na svoju erekciju - objasnila je Deidra i ženi savetovala da iskreno popriča s njim i da mu kaže kako primećuje promenu, te kako joj nedostaje veza kakvu su pre imali.

- Podsaknite ga i da poseti lekara kako bi se isključili svi medicinski razlozi njegovog problema s erekcijom - dodala je.

(Kurir.rs/Večernji.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track