MOLITVU ZAMENILA P*RNOGRAFIJOM: Bila sam zagrižena hrišćanka, a sada prodajem GOLE fotke, moj muž je PRESREĆAN, to ga loži! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

šta je briga

MOLITVU ZAMENILA P*RNOGRAFIJOM: Bila sam zagrižena hrišćanka, a sada prodajem GOLE fotke, moj muž je PRESREĆAN, to ga loži! (FOTO)

Žena -

Skajler iz Severne Karoline ispričala je kako je napustila mormonsku (hrišćansku) crkvu, jer su se ona i njen suprug umorili od "rigidnosti" te religije, a ta odluka je ojačala njihov brak i poboljšala njihov seksualni život.

Nakon što je napustila "Crkvu Isusa Hrista svetaca poslednjih dana" molitvu je zamenila pornografijom. Na Instagramu je prikupila 168.000 pratilaca s kojima deli svoje golišave selfije, ako i na platformi za odrasle.

U intervjuu za "Jam Press", ova majka dvoje jece otkrila je i kako su je "proterali" pripadnici njene bivše vere jer se "boje" njenog novog ponašanja.

- Druge mame su me izbegavale na utakmicama moje dece, a jednom sam čak i plakala u frizerskom salonu nakon što je frizerka rekla da se ne slaže s onim što radim - izjavila je Skajler.

Skajler se pridružila mormonskoj crkvi u svojim srednjim dvadesetima nakon što je upoznala svog muža mormona. Ispričala je kako je u početku napredovala u veri i sklapala bliska ženska prijateljstva. Ali, uskoro su se ona i njen suprug umorili od "rigidnosti" religije.

- Nikakvi poroci nisu bili dopušteni. Nema pića, nema pušenja. Bio je dopušten samo šećer. Količina namirnica koje smo pojeli dovela je do toga da smo se oboje ugojili i to je uticalo na naš brak. Postao je to brak bez fizičkog dodira. Prestala sam da izgledam dobro za svog muža. Morali smo da izađemo iz toga - priznala je Skajler.

Kada je pre četiri godine napustila crkvu, Skajler je otkrila da su ona i njen muž zapalili džoint i imali najbolji seks. Uskoro je počela i da snima zavodljive selfije i da ih deliti na Instagramu, pa je otvorila i profil na stranici za odrasle.

Međutim, njezini mormonski prijatelji ubrzo su saznali šta radi i počeli su ignorisati nju i njenu decu.

- Jednog dana nazvala me mama od prijateljice moje ćerke i rekla mi kako moje objave nisu prikladne i da svoju ćerku više neće dovoditi kod nas. Osećala sam se droljasto - prisetila se Skajler i dodala kako joj se srce slomilo što je uništila prijateljstvo svoje ćerke. Ali, uprkos tome što je izazvala ljutnju kod svojih bivših prijatelja, muž joj je presrećan, Skajler kaže kako joj je novi posao pomogao da ojača brak i da ne žali.

- Nakon što sam toliko godina bila domaćica, sada se osećam seksi i oslobođeno - zaključila je, a prenosi Njujork Post.

(Kurir.rs/A.M.)

Bonus video:

00:38

Tamara Dragičević proslavila rođendan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track