DA LI GLUMI VRHUNAC ILI STE ZAISTA BOGOVI U KREVETU? Momci, evo rešenja NAJVEĆE MISTERIJE s*ksa i kako da prepoznate lažan orgazam
Foto: Profimedia

JEDNOSTAVNO JE

DA LI GLUMI VRHUNAC ILI STE ZAISTA BOGOVI U KREVETU? Momci, evo rešenja NAJVEĆE MISTERIJE s*ksa i kako da prepoznate lažan orgazam

Žena -

Gotovo svi muškarci žele da budu savršeni seksualni partneri, te da svojoj dragoj priušte onaj toliko željeni vrhunac.

Ovaj zadatak može da bude jako težak, posebno kada se uzme u obzir da je ženama potrebno mnogo više vremena da dođu do orgazma, te da je neophodno da se muškarac jako potrudi da žena bude potpuno opuštena u toku seksa.

seks, par, strast, orgazam
foto: Profimedia

Koliko god da su dobre namere muškarca, previše nadražaja i predug odnos nekada dovode do potpuno spurotnog efekta, te žene neretko lažiraju orgazam, a ove je mnogim momcima najveći teret, te se uvek pitaju da li su zaista uspeli u svom cilju ili je njihova partnerka samo odglumila.

Ipak, postoje jasna obeležja ženskog orgazma, a evo kako da prepoznate da li ste uspeli svojoj izabranici da pružite savršen orgazam.

Orgazam
foto: Profimedia

Telo postaje napeto

Kada žena doživljava orgazam, obično napinje telo i kontrahuje mišiće, a ponekad bi vas mogla i čvrsto uhvatiti ili ogrebati u tom trenutku. Ukoliko primetite da se žena jako i brzo trese, to je siguran znak da doživljava vrhunac.

Stezanje vaginalnih mišića

Muškarac ponekad može osetiti kada žena dolazi do vrhunca posebno ako je do tog vrhunca došlo prilikom penetracije. Naime, kao i svaki drugi mišić i vaginalni mišići se za vreme orgazma kontrafuju, te možete da osetite da se zatežu oko vašeg penisa ili prsta.

Pogled

Pogledajte svoju partnerku u toku seksa pravo u oči. Ako joj je teško da se fokusira na vas ili joj se zenice šire, velika je verovatnoća da je doživela vrhunac.

Seks, Žena, Orgazam
foto: Profimedia

Sa druge strane ako primetite da ne može da zadrži pogled na vama, te da zatvara oči, onda budite sigurni da se u tom trenutku potpuno prepustila uživanju i da ste baš vi odgovorni za to.

Otkucaji srca

Postizanje orgazma uslovljava i ubrzanje rada srca. Otkucaji će biti brži i glasniji, a ponekad su toliko glasni da ne morate ni da približite svoje uho njenim grudima da biste ih čuli i osetili.

Seks, Orgazam
foto: Profimedia

Sjaj kože

Nakon što žena doživi orgazam, obratite pažnju na sjaj njenog lica. Postizanje vrhunca utiče na to da krv brže protiče kroz vene, pa se čini kao da je koža poprimila poseban sjaj.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:08

ZORANA BEŽI IZ RIJALITIJA NAKON SEKS SKANDALA: Drama u jeku, obezbeđenje pripravno!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track