PRIZNAO MI DA JE DOBIO DVOJE DECE DOK JE BIO SA MNOM U BRAKU: Očajna žena ne zna da li da VERUJE priznanju zbog BITNOG RAZLOGA
Foto: Profimedia

ŠOKANTNO

PRIZNAO MI DA JE DOBIO DVOJE DECE DOK JE BIO SA MNOM U BRAKU: Očajna žena ne zna da li da VERUJE priznanju zbog BITNOG RAZLOGA

Žena -

Anonimna žena ispričala je svoju priču za britanski portal "The Sun" i potražila savet psihoterapeutkinje Deidre. Ona i suprug su, naime, bili zajedno 25 godina i dobili su dva sina koji imaju 18 i 16 godina. Oboje 51-godišnjaci, odlučili su se razvesti jer je jednostavno nestalo ljubavi.

Međutim, on je prošle godine u avgustu doživeo moždani udar, pa je odlučila pozvati ga da se useli ponovno u njihov nekada zajednički dom kako bi mu pomogla.

"Nije mi se sviđala ideja da za njega brine neko nepoznat", istakla je žena. Ipak, stvari su se odvile u sasvim drugačijem smeru.

razvod, raskid
foto: Shutterstock

Od tada je jako zbunjen, često zaboravlja gde se nalazi, ko je ona, šta su sve zajedno prošli, ali ponekad počne pričati priče iz prošlosti pa je tako jedne večeri počeo plakati i priznao je da ju je, tokom braka, nekoliko puta prevario - a dva puta je čak dobio dete s drugim ženama.

"Rekao je da je siguran da je otac dvoje dece, a dobio ih je s različitim ženama iz našeg susedstva. Nisam mogla ništa reći, samo sam otišla iz sobe. Kada sam se vratila, pitao me ko sam ja. Sada ne znam je li istina to što je rekao i postoje li ta deca zaista ili ne."

Kada ga je podsetila na taj razgovor rekao je da se ne seća da su uopšte razgovarali o tako nečemu.

brak, bračni život
foto: Shutterstock

"Mislim da moja deca zaslužuju znati ako imaju još braće i sestara. U šoku sam, ne znam šta da napravim", rekla je ona, a Deidre odgovara:

"To je jako veliko priznanje i nije čudno da ste u šoku još uvek. Kako kažete, ne možete znati šta je istina. Ako ga opet pitate, ko zna što će odgovoriti. I da, sinovi imaju pravo znati ako negde imaju još braće i sestara. Recite im istinu, recite im da postoji ta mogućnost kako ne bi sami to saznali od nekoga."

(Kurir.rs/večernji.hr)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track