ŠTA NIKAKO NE BISTE SMELI DA RADITE I KAŽETE U TOKU S*KSA: Mnogi upadaju u ove ZAMKE i tako uništavaju šansu za potpuni UŽITAK!

Izbegnite ove greške

ŠTA NIKAKO NE BISTE SMELI DA RADITE I KAŽETE U TOKU S*KSA: Mnogi upadaju u ove ZAMKE i tako uništavaju šansu za potpuni UŽITAK!

Žena -

Ponekad reči zaista imaju veliku snagu. Znate i sami, mogu da ulepšaju nečiji dan, povrede nekoga, donesu uzbuđenje, ali i da pokvare zadovoljstvo u krevetu.

Seks, žene, Muškarci, Orgazam

Da biste partneru i sebi priuštili uzbuđenje kakvo zaslužujete, svakako treba da izbegnete nekoliko čestih verbalnih zamki tokom seksa.

Pre svega, nikada ne lažirajte orgazme i ne govorite partneru da je najbolji ljubavnik, ili ženi da je najbolja ljubavnica ako to zaista ne mislite, a evo šta još nikako ne smete da radite:

Ne predlažite partneru nešto u šta niste sigurni

Premda vam se sviđa pomisao na određenu vrstu seksa, nemojte to pokušavati, niti predlagati tokom seksa. Postoji mogućnost da vam se neće dopasti ili da niste u potpunosti spremni na taj korak, što će samo pokvariti ovaj uzbudljivi i strastveni trenutak.

Seks, žene, Muškarci, Partneri

Ako baš hoćete da eksperimentišete, uoči odnosa razgovarajte s partnerom o svojim željama, a trebalo bi da pripremite i um i telo na eksperimente.

Ne pričajte o kućnim poslovima ili bilo kakvim drugim obavezama

Pitanja poput "jesi li nahranio psa" ili "jesi li platilo/la račun za struju" ne spadaju u teme razgovora o kojima vaš partner želi da sluša tokom seksa.

Tokom vođenja ljubavi, uvek izbegavajte rasprave o deci ili o obavezama. Prihvatite seks kao opuštajući čin tokom kojeg zaboravljate na sva opterećenja i frustracije.

Ne hvalite partnera ako to zaista ne mislite

Seks

Ne lažirajte orgazme i ne govorite partneru da je najbolji ljubavnik/ca ako to zaista ne mislite. Ako ga uverite da je uradio nešto dobro, možda ćete biti osuđeni na to da vam stalno pruža nešto što vam se u stvari ne sviđa. Osim toga, vi ste odgovorni za svoj orgazam, zato nemojte sebi uskraćivati uzbuđenje ni na koji način.

Ne komentarišite partnerov izgled na negativan način

Trudite se da uvek podsetite stalnog partnera da izgleda seksi, a spavaća soba je idealna za deljenje komplimenata.

Ostanite uvek pri pozitivnim komentarima, isticanje nepravilnosti sigurno ne vodi do dobrog seksa za kojim žudite.

Seks, Ljubavnici, Sportisti

Ne započinjite ozbiljne rasprave ili svađu

Otvoreni i iskreni razgovori su ključni deo srećnog odnosa s partnerom. Ali kako za sve postoji i vreme i mesto, ozbiljne rasprave ostavite van kreveta.

Kurir.rs/Centarzdravlja/B.M.

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track