ŠTA ŽENA GOVORI, A ŠTA ZAPRAVO MISLI: Ona kaže jedno, misli drugo, a muškarac razume nešto POTPUNO TREĆE
Foto: Shutterstock

Muškarci, vreme je da dešifrujete njene reči

ŠTA ŽENA GOVORI, A ŠTA ZAPRAVO MISLI: Ona kaže jedno, misli drugo, a muškarac razume nešto POTPUNO TREĆE

Žena -

Vi žene koje ovo čitate verovatno ćete se samo dobro nasmejati. Ali za svaki slučaj tekst dajte svom dragom da ga pažljivo pročita ne bi li vas ubuduće malo bolje razumeo.

Muškarac, Iznenađen Muškarac
foto: Profimedia

DOBRO je reč koju žene upotrebljavaju kako bi završile prepirku, pa bi svaki pametan muškarac, kad je čuje, jednostavno trebalo da ućuti. Kad smo već kod ove reči, dragi muškarci, ta reč neka nikad ne bude odgovor kad vas žena pita kako izgleda, jer i to može biti razlog za žešću prepirku.

JOŠ SAMO PET MINUTA zapravo znači pola sata ili više, i nimalo manje od toga. Dragi naši muževi, a bogami i ostali muškarci, pomirite se s tim da ćete nas uvek čekati pred izlaznim vratima dok se mi spremamo.

NIŠTA zapravo znači nešto, u većini slučajeva znači SVE. Ovu groznu i često drsku reč žene često upotrebljavaju kad ih nešto muči, a misle da bi muškarac to trebalo da zna jer se podrazumeva da on mora da im čita misli.

Svađa Ljubavnika
foto: Profimedia

RADI ŠTA HOĆEŠ uglavnom znači da će muškarac u skorije vreme biti u velikoj nevolji. Ne bismo mu bili u koži kad naiđe "uragan"...

U REDU JE jedna je od najopasnijih rečenica koju žena može da uputi svom muškarcu. Dakle, dragi naši, kad ovo čujete, znajte da nešto žestoko nije u redu i budite sigurni da uskoro sledi napad.

HVALA Sad se nemojte onesvestiti, ali ovo zaista znači hvala. Jedino ako nije u ironičnom tonu, u tom slučaju svađa je u najavi!

par, veza, ljubav, povezanost
foto: Profimedia

GLASAN UZDAH znači da žena muškarca u tom trenutku smatra velikim idiotom i pita se zašto je uopšte s njim i zašto se nervira zbog "ničega".

TIHI UZDAH uglavnom znači da je žena zadovoljna. Najispravnija stvar je ne kvariti trenutak ili je nedugo posle njega šmekerski poljubiti.

starci, stariji ljudi, seks, poljubac, seks staraca, penzioneri, ljubav, ljubav penzionera
foto: Profimedia

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:52

MOĆNA MAGIJA ZA LJUBAV: Baka Višnja tvrdi da pomaže u rešavanju ljubavnih problema POTREBNE SU JOJ SAMO 3 STVARI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track