OVE NAOČARE SU NEOPHODNE SVAKOM VOZAČU: Sprečavaju zaslepljenost od farova, uličnih svetala i sunca! Samo 1.049 din!
Foto: Profimedia

OVE NAOČARE SU NEOPHODNE SVAKOM VOZAČU: Sprečavaju zaslepljenost od farova, uličnih svetala i sunca! Samo 1.049 din!

Žena -

Vozite ulicama grada, znate kuda i gde, trasa vam je uveliko poznata. Oko ulice su zgrade uglavnom visoke i sunčeva svetlost ne dopire direktno do vašeg pogleda. Iznenada, sa strane se nađe “rupa” i u sekundi ne vidite ništa ispred sebe, jer vas je sunčeva svetlost potpuno zaslepela! Usporite, a najradije biste stali jer ne znate da li neko pretiče iz suprotne kolone, gde je automobil ispred, da li će na vreme da zakoči ovaj iza, prolazite kroz mini agoniju. Spustite zaštitu, ali nije to to, i dalje ne vidite kako treba. Kako ne biste sebi skraćivali životni vek ovim mini svakodnevnim stresovima, pronašali smo rešenje i to kakvo – oduševićete se! Specijalne naočare za vožnju koje mogu da se nose i preko naočara sa dioptrijom!

naočare za vožnju
foto: Promo

HD Vision Wrap Arounds naočare pružaju izuzetno korisničko iskustvo jer poboljšavaju boju, jasnoću i optičku definiciju, tako da može mnogo bolje da se vidi tokom vožnje. Vrlo su lepo dizajnirane i izuzetno moderne.

Smanjuju naprezanje očiju od odsjaja farova, uličnog svetla i svetla semafora. Idealne su za vožnju, ali se mogu koristiti i u drugim prilikama. Pogodne su i za muškarce i za žene!

naočare za vožnju
foto: Promo

Iskoristite ovu neverovatnu ponudu i za samo 1.049 rsd naručite 2 komada naočara!

Porudžbinu izvršite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana.

* Ponuda traje do isteka zaliha.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track