SVI SU GOVORILI DA IM USVOJENI SIN LIČI NA OSTALU BIOLOŠKU DECU: Kada je majka uradila DNK TEST, usledeo je ŠOK!
Foto: Profimedia

NEPRIJATNA SITUACIJA

SVI SU GOVORILI DA IM USVOJENI SIN LIČI NA OSTALU BIOLOŠKU DECU: Kada je majka uradila DNK TEST, usledeo je ŠOK!

Žena -

Nakon što je dobila tri ćerke i sina, zbog zdravstvenih problema joj je rečeno da više ne može imati dece.

Ona i njen suprug Dejv razgovarali su o usvajanju petog deteta. Pošto je bio kratko vreme u inostranstvu, odlučili su da odlože usvajanje do njegovog povratka.

Međutim, tokom svog boravka u inostranstvu, Dejv je predložio svojoj ženi da razmisli o međunarodnom usvajanju deteta. Iako to nije bilo nešto o čemu je ranije razmišljala, podržala je njegovu ideju.

beba
foto: Profimeida / Sam Edwards

Dejv je rešio većinu papirologije za usvajanje deteta, pa je ubrzo par dočekao kući novog člana porodice, “usvojenog” sina, dečaka kojem su dali ime Kalen.

Dejvova žena je potom na Reddit platformi napisala:

- Oduševljena sam ovim detetom (Kalenom). Kako je stariji sve više liči na moju biološku decu. Svi komentarišu kako nikada ne bi rekli da je usvojen.

beba
foto: Shutterstock

Međutim, dok je važne dokumente premeštala u novi sef, nešto u vezi sa papirima za usvajanje odjednom joj se učinilo čudnim, pa se odlučila za DNK testiranje usvojenog sina. Rezultati su pokazali da je Dejv zaista Kalenov biološki otac.

- Volim ovog klinca mnogo. Muka mi je od činjenice da me je muž prevario, a potom usvojio kao slučajno svoje biološko dete. Ostaću u Kalenovom životu jer sam mu mama, ali ne mogu da podnesem da gledam Dejva znajući da me je izdao i lagao. Podnela sam zahtev za razvod braka - napisala je majka petoro dece na Reddit-u.

(Kurir.rs/Srbija Danas)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track