DA TI SE OKRENE ŽELUDAC! Na lice nanosi kremu sa POSEBNIM sastojkom: Kada je čula šta radim, mama je umrla od smeha! (VIDEO)
Foto: Printscreen/TikTok

au

DA TI SE OKRENE ŽELUDAC! Na lice nanosi kremu sa POSEBNIM sastojkom: Kada je čula šta radim, mama je umrla od smeha! (VIDEO)

Žena -

Bjuti blogerka Keli Zolanski (26) iz Njujorka je oduševljena svojim otkrićem - kremom za lice iz kućne radinosti koju je videla u jednom videu pa iskusila i sama.

krema, lice, Nega
foto: Shutterstock

Iako, priznaje, ne vidi neku razliku na licu, želela ju je isprobati, a sviđaju joj se i reakcije ljudi kad saznaju za njen bizaran režim. Glavni sastojak njene kreme je sperma koju nabavlja od prijatelja.

Na TikToku je objavila video u kome na lice nanosi tu kremu i pokazuje kako se pod njenim prsima razvlači.

Spomenula je kako je prijatelj bio velikodušan i ostavio joj u kupaonici dovoljnu količinu. Potom je njegovu spermu pomešala s hidratantnom kremom i dobila navodno "čudotvornu".

- Prepuna je proteina i nutrijenata, a mojoj koži daje prirodan sjaj - prokomentirala je oduševljeno pa spomenula da kremu drži u frižideru.

- Srećom, živim sama pa je niko neće moći zameniti za namaz dok priprema doručak - našalila se.

@kellyzolanski Only took 3 tries to get it right ♐️♐️♐️♐️♐️ #fyp ♬ Barbie Tingz - Nicki Minaj

- Prvo je pitao šta će mi to, a kad sam mu objasnila, rekao mi je da sam luda i počeo umirati od smeha. Došao je do mene, dala sam mu staklenku i on ju je napunio. Najprije sam namazala njegovu spermu direktno na lice, pustila da se osuši i isprala. Potom sam je pomešala s hidratantnom kremom jer je imala čudan miris - ispričala je.

Nakon objave videa na TikToku, njen brat je saznao čime se zabavlja pa je to ispričao mami, a ova se toliko smejala da je jedva došla do vazduha.

- Svi znaju da sam pomalo luda osoba pa to što radim i nije iznenađenje. Muško seme ima toliko hranjivih stvari u sebi. Nisam još videla neku razliku na svojoj koži jer redovno koristim proizvode za negu kože, ali sam ih ipak htela to isprobati - zaključila je, a prenosi Daily Mail. Neki TikTokeri su bili zgranuti, a neki su je podržavali u svom naumu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:28

TUŽNE VESTI IZ HOLIVUDA: Legendarni glumac Brus Vilis zbog bolesti napušta svet glume

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track