MESECIMA MISLILA DA IMA UPALU UHA, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK: Kad je otišla kod lekara iz ušiju su joj izvadili OVO (VIDEO)
Foto: Shutterstock

NAUČILA LEKCIJU!

MESECIMA MISLILA DA IMA UPALU UHA, A ONDA JE DOŽIVELA ŠOK: Kad je otišla kod lekara iz ušiju su joj izvadili OVO (VIDEO)

Žena -

Žena koja je tri meseca mislila da ima upalu uha ostala je zaprepašćena kada je saznala šta joj zapravo prouzrokuje bol.

Leksi Mahon je na TikToku podelila svoju priču, a u videu se vidi kako leži u bolničkom krevetu s maramicom na uhu, piše "The Sun".

- Tri meseca sam mislila da imam upalu uha pa sam kupila malu kameru za uho - evo što sam pronašla! - rekla je Leksi u videu.

@lexijordanm bought one of those handy dandy ear cameras, look what i found? #fyp #earcamera #dontsleepwithearrings #hiddentreasure ♬ Oh No - Kreepa

Video je pokazao unutrašnjost njenog ušnog kanala, a duboko u njemu kopčicu (čepić) zlatne minđuše.

U sledećem delu videa Leksi je u bolnici, a pored nje je lekar koji joj posebnim alatom pokušava izvaditi čepić koji joj izaziva bol. U zadnjem delu videa ga drži na dlanu pokazujući njegovu veličinu.

U opisu je napisala da zbog ove situacije nikada više neće spavati s minđušama na ušima i da zaista ne shvata kako se to moglo dogoditi.

Video je prikupio više od milion pregleda, a korisnici koji su ga pogledali bili su zgroženi.

uvo, bol, bol u uvu, upala
foto: Shutterstock

- Izgleda prestrašno, mislila sam da je neko oko koje će trepnuti - napisala je jedna korisnica.

-.Meni su kao maloj iz uha izvadili nekoliko makarona - komentarisala je druga korisnica, a neki su napisali kako su mislili da je reč o nekom insektu, a neki da to nije ni približno najgora stvar koju su videli da ljudima izvlače iz ušiju. (Kurir.rs/Index)

Bonus video:

00:04

ČOVEK KOJEM JE TAJSON ODGRIZAO UVO I DANAS IZGLEDA PREMOĆNO: Holifild u 59. godini GRMI! TELO KAO U MLADIĆA (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track