DA LI I VI VOLITE DA ZAČINITE SE*KS? Omiljene igračke za odrasle govore mnogo o VAMA: Da li je vaš dragi voli nežno ili grubo?
Foto: Shutterstock

Sve ima svoje

DA LI I VI VOLITE DA ZAČINITE SE*KS? Omiljene igračke za odrasle govore mnogo o VAMA: Da li je vaš dragi voli nežno ili grubo?

Žena -

Kada je u pitanju zabava u spavaćoj sobi, postoji širok spektar specijalnih igračaka za odrasle. Svaka žena koja se s njima poigrala, tvrdi da su joj začinile se*sualni život.

Možda maštate o lisicama, ljubavnim lopticama, vibrirajućem jajetu... ili ih vam je vaš partner već ponudio, često nesvestan, a i vi sa njim, da njegov i vaš izbor se*ksualne igračke govori više o vama nego što su mislili.

Seks
foto: Shutterstock

Evo šta to može da znači:

Zec vibrator

Ono što je pedeset nijansi sive za filmsku erotsku fikciju, stari dobri „zec vibrator“ je najpopularniji među ženama koje su gladne se*sa. Uvek je spreman u torbi, bez obzira da li su krenule na sastanak, u kancelariju, na put...

Vibrirajuće ljubavno jaje i ljubavne loptice

Pripadnice lepšeg pola koje smatraju da stara dobra izreka da nije važno odredište već putovanje sve govori, obožavaju ove stvarčice.

Seks
foto: Shutterstock

Masira zid vagine tako da žena polako dostižete tihi orgazam, pa ako muškarci ove igračkice vide kod svoje lepše polovine, neka znaju da nikako ne treba da žure sa aktivnostima u krevetu.

Lisice

Vaš partner ili partnerka spadaju u one osobe koje su mirne i poslušne dok su na poslu. Tako je sve dok ne dođu kući kad počnete da živite zajedno. Tada će da posegnu za lisicama i da se razgoropade. Sledi brutalan seks, a postoji mogućnost i da partner / ka misli na opasnog, ali zgodnog šefa ili šeficu dok ključeve od lisica baca dalje od kreveta. Ako vam to ne smeta, samo izvolite!

Seks
foto: Shutterstock

Džepna raketa

Ako eventualnom partneru iz džepa ispadne mala „raketa“, to je osoba koja ne može da čeka „onu“ stvar po ceo dan, dok ne završi sve svoje obaveze. Uvek će naći makar pet minuta da dođe sebi i mirno nastavi dalje. Kraj ovakve osobe sledi vam se*ks svake noći, verovatno po nekoliko puta!

Šibari konopci

Profesionalna, efikasna i smrtno ozbiljna igračka kada su u pitanju se*s i vaši orgazami. Ali kako seks nije šala, a ni vi ne bi sledili ovu modu, najbolje bi bilo da nađete mirnijeg partnera ili partnerku.

Pozlaćeni dildo

Seks
foto: Shutterstock

Žene koje ih imaju ili žele da im ih nabavite, manje su zabrinute za svoj orgazam, a više za pare. U svojoj vagini, ali i na sebi, ne vole da imaju ništa što košta manje od 1.000 evra! To što tvrde da su alergične na obične vibratore jer su od plastike - skupo može da vas košta!

Uz pozlaćeni dildo, partner će najčešće biti počašćen se*som tek kada obezbedi flašu skupog šampanjca i najskuplji donji veš. Na vama je da takve želje ispunite ili pronađete skromniju ljubavnicu ili ženu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track