POLITIČARKA DOBILA TRUDOVE PRED POROĐAJ USLED IZLAGANJA: Dok je držala govor, držala se i za stomak! Publika ostala u ČUDU (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

smelo i hrabro

POLITIČARKA DOBILA TRUDOVE PRED POROĐAJ USLED IZLAGANJA: Dok je držala govor, držala se i za stomak! Publika ostala u ČUDU (VIDEO)

Žena -

Američka političarka Erin Mej Kuad koja je u podmakloj trudnoći, tokom govora na konvenciji svoje stranke dobila je trudove.

U devetom mesecu trudnoće kandidatkinja za Senat države Minesote stala je pred stotinu ljudi, i trpela bolove pred porođaj, ali stoički.

"Dakle, objavljena je vest da imam trudove, je li?", upitala je publiku nakon što je izašla na binu i tsala da govori u mikrofon, a salom se probio gromoglasni aplauz.

"Ovo je naš trenutak da zajedno izgradimo našu budućnost, da otključamo moćnu transformativnu vrstu politike koja znači da možemo pomoći u postizanju sigurnih i stabilnih zajednica, stvoriti ekonomske prilike i prosperitet, kao i zaštititi naša građanska i ljudska prava i ojačati našu ljudsku i javnu infrastrukturu. Oprostite", rekla je, pa zastala zbog trudova, prenosi "Klix".

Kua je nakon govora otišla u bolnicu, gde je rodila devojčicu Heriet Blejk Mej Kuad.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:14

Dr Radmilo Janković o porođaju kovid trudnice u Nišu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track