SVI SU GLEDALI U NJU: Kejt Midlton ZABLISTALA u boji koja je apsolutni HIT SEZONE! Ne stoji svima, ali na njoj je ČISTA DESETKA
Foto: Profimedia

FOTO

SVI SU GLEDALI U NJU: Kejt Midlton ZABLISTALA u boji koja je apsolutni HIT SEZONE! Ne stoji svima, ali na njoj je ČISTA DESETKA

Žena -

Kejt Midlton, vojvotkinja od Kembridža, danas je imala poseban zadatak, da uruči nagradu kraljice Elizabete II najboljim britanskim modnim dizajnerima.

Shodno tome, Kejt je ostala verna svom prepoznatljivom klasičnom stilu, ali je i ovoga puta zahvaljujući kroju i boji haljine izgledala kao da je sišla sa modne piste.

Kejt Midlton
foto: Profimedia

Ona je izabrala predivnu, blago lepršavu haljinu od materijala koji je imao teksturu, kao kapljice, u smaragdnozelenoj boji. Ova elegantna haljina do kolena istakla je njenu vitku figuru, a ukrašena je i mašnama na rukavima, kao i kaišem sa zlatnom šnalom oko struka.

Vojvotkinja ju je upotpunila salonkama u sličnoj nijansi od prevrnute kože i pismo tašnom i zlatnim minđušama. Kosa joj je ležerno padala, a šminka je bila neupadljiva, pa je njena odevna kombinacija još više došla do izražaja.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:44

BBC povukao podkast o princu Hariju i Megan Markl!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track