IZGLEDA KAO STARLETA, A ČLANICA JE MENSE: Ko hoće da me SMUVA, prvo mora da uradi TEST INTELIGENCIJE! Muškarci me se plaše! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

IZGLEDA VARA

IZGLEDA KAO STARLETA, A ČLANICA JE MENSE: Ko hoće da me SMUVA, prvo mora da uradi TEST INTELIGENCIJE! Muškarci me se plaše! (FOTO)

Žena -

Model Kendis Klos iz Njujorka, članica je Mense, međunarodne organizacije sa samo jednim uslovom za članstvo - rezultatom na standardizovanom IQ testu višim od 98 odsto ukupne populacije. Pre nego što s nekim izađe na sastanak, on mora da reši IQ test i zadovolji Kendis u tom smislu.

Kendis, koja je članica Mense od svoje 17. godine i ima 109.000 pratilaca na Instagramu, ne želi da gubi vreme s nekim ko ne deli njenu strast prema predmetima poput matematike, ekonomije i nauke.

Prema IQ lestvici, rezultat od 120 do 140 se klasifikuje kao vrlo superiorna inteligencija, dok se sve iznad 140 smatra genijem. Njen IQ je 136, a priznaje kako se muškarci često plaše njene inteligencije.

Kendis je 2011. odustala od fakulteta kako bi postala model, a otkrila je i da ako potencijalni partneri ne prođu test, ispadaju iz igre čak i ako među njima postoji hemija.

- Želim da se uverim da se isplati ići na drugi sastanak s njima. Postoji puno muškaraca koji su privlačni, ali ako nisu inteligentni više nisu ni privlačni. Kako možete da uživate ​​u vremenu s nekim ako ne možete da se povežete putem razgovora - govori Kendis.

Deleći svoja dalja očekivanja od budućih partnera, Kendis je rekla da će oni koji prođu test inteligencije morati da budu u toku s aktuelnim stvarima i da poznaju matematiku, finansije i nauku.

- Neki ljudi ne žele da prate aktuelne događaje. Privlačno mi je kada je neko u toku s događanjima, kao i emocionalna inteligencija i duhovitost. Odrastajući, bila sam veliki štreber iz nauke i matematike i još to volim. Moj potencijalni partner mora da bude iznad proseka na lestvici. Ne morate da budete stručnjak za matematiku, ali bi trebalo da budete sposobni da vodite razgovor i budete izuzetno pametni u barem jednom predmetu. Privlače me inteligentni muškarci koji imaju dobar smisao za humor, avanturisti, direktni i zabavni - ispričala je manekenka što traži od partnera.

Nedavno je bila i na naslovnici južnoafričkog izdanja "Plejboja", a muškarci je često i potcenjuju. U većini slučajeva oni pretpostavljaju da je glupa jer dobro izgleda i model je, ali ona kaže da joj to ne smeta.

- Ja volim da dokazujem da oni nisu u pravu. Kada shvate da nisam glupa, često ih to uplaši - kaže Kendis, piše Daily Mail.

(Kurir.rs/ 24sata.hr)

Bonus video:

25:31

KVIZ MOZAIK 25.10.2021. MATEMATIKA ME UBIJA: Crveni takmičar IZGUBIO, a profesor LOŠE RAČUNA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track