DOBAR IZBOR ZA LETO 2022.: Ako je vaš favorit Turska i njena obala na Egeju, ovo je hotel koji će ispuniti sva vaša očekivanja
Foto: Promo

DOBAR IZBOR ZA LETO 2022.: Ako je vaš favorit Turska i njena obala na Egeju, ovo je hotel koji će ispuniti sva vaša očekivanja

Žena -

Dokle god pogled seže, prostire se tirkizni beskraj Egejskog mora. To je pogled koji se ukazuje gostima hotela – Duja Bodrum 5* , dok uživaju na plaži zlatnožutog peska. Topao, morski ambijent, svežinom upotpunjava gusto i bujno zelenilo u kom je hotel smešten.

1A Travel
foto: Promo

Na samo 10 kilometara od centra Bodruma , u oblasti Mugla, ovaj velelepni hotelski kompleks, interesantan po spoljašnjem izgledu, arhitekturi i uređenju vrtova, ali vredan posete i u svakom drugom pogledu, dočekuje goste željne raskošnog letovanja.

1A Travel
foto: Promo

Duja Bodrum 5* je velik, prostran hotelski kompleks koji među svojim sadržajima nudi podjednako interesantne aktivnosti za decu, ali i odrasle, što ga čini dobrim izborom za letovanje sa porodicom. Svakako, ništa manje zadovoljstva neće doneti ni ostalima. Dok najmanja deca vreme mogu da provode u mini klubu sa animatorima, na nekom od bazena predviđenih za njihov uzrast ili u prostranoj igraonici vedrih boja, sa puno zabavnih sadržaja, oni nešto stariji će naći zadovoljstvo u akva parku hotela, na nekom od sportskih terena ili druženju sa vršnjacima na bazenu ili plaži. Za to vreme, roditelji se mogu relaksirati u nekom od barova na plaži ili uz bazen, napuniti baterije u ponudi spa & wellness centra ili se upustiti u zajedničku zabavu sa mlađima. Deca koja imaju do 14 godina borave sasvim besplatno, jer spada u specijalnu kategoriju „dvoje dece gratis“ .

1A Travel
foto: Promo

Ultra all inclusive usluga daje veliki izbor mogućnosti u pogledu hrane i pića, pa pored glavnog i dečijeg restorana, tu je još 5 a la carte restorana, različitih svetskih kuhinja (italijanski, meksički, azijski, turski i riblji restoran) i čak 6 barova sa raznovrsnom ponudom pića i užine.

1A Travel
foto: Promo

Duja Bodrum 5* vam omogućava da se u raskošu i komforu odmorite, daleko od gradske vreve i užurbanosti svakodnevnice, jer se nalazi u malom i šarmantnom primorskom mestu Torba, koje nastavlja da živi tradicionalnim turskim životom, uprkos skupim vilama i hotelima koji su iznikli par decenija unazad. Centar Bodruma je nedaleko od hotela, sa svim atrakcijama živog grada, od modernih prodavnica, do Muzeja podvodne arheologije među zidinama čuvene tvrđave Svetog Petra.

1A Travel
foto: Promo

Odabirom Duja Bodrum 5* niste samo izabrali hotel u kojem ćete provesti svoj letnji odmor, već ste odabrali mesto, mirise, zvuke talasa i uspomene za ceo život. Posetite zvaničan sajt turističke agencije „1 A Travel“ , i izaberite najbolje za svoj odmor. Osim Turske , u ponudi naše agencije su i brojni hoteli u Hurgadi .

1A Travel
foto: Promo

Za sve informacije na raspolaganju vam je i kontakt centar – 011/655 78 00. Osim toga, možete nam se obratiti i na društvenim mrežama Facebook ili Instagram .

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track