PRE INTIMNOG ODNOSA PROBUŠILA KONDOM: Žena završila na sudu sa ozbiljnom OPTUŽBOM, a čeka je i zatvor!
Foto: Shutterstock

ZALJUBILA SE

PRE INTIMNOG ODNOSA PROBUŠILA KONDOM: Žena završila na sudu sa ozbiljnom OPTUŽBOM, a čeka je i zatvor!

Žena -

Ženu iz Bad Salcuflena sud u Bilefeldu osudio je na šest meseci uslovne robije jer je probušila kondom svog seksualnog partnera. Kao rezultat istrage, ispostavilo se da se zaljubljena žena nadala da će zatrudneti i da će se smuvati i vezati sa svojim seksualnim partnerom.

Ova veza počela je 2021. godine. Njen oblik je poznat kao „prijatelji sa beneficijama", prijateljstvo u kojem imate se*s bez ikakvih obaveza. Međutim, mnogi ljudi upozoravaju na ovaj oblik odnosa, zbog činjenice da se jedna od strana može zaljubiti. Tako je bilo i u ovom slučaju.

Kondomi, Kondom
foto: Profimedia

Osuđenica se zaljubila u svog seksualnog partnera. U februaru 2021. su se posvađali, nakon čega nisu razgovarali nekoliko nedelja. Žena je 21. marta poslala poruku svom partneru da sumnja da je trudna. Na njegovo pitanje kako je to moglo da se desi, objasnila je da je ranije probušila kondom.

Čovek u besu podneo tužbu protiv nje. Sud je konačno pristao na zaključke tužilaštva i odbrane. Žena je priznala krivicu. Mirno je prihvatila uslovnu kaznu od šest meseci.

(Kurir.rs/najžena)

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track