SANDRA NASAMARILA SVERKVU, PA NAPRAVILA OPŠTI HAOS U PORODICI: Pola sveta ne prestaje da se smeje, a reakcija MUŽA je pravi HIT!
Foto: Profimedia

FANTASTIČNO

SANDRA NASAMARILA SVERKVU, PA NAPRAVILA OPŠTI HAOS U PORODICI: Pola sveta ne prestaje da se smeje, a reakcija MUŽA je pravi HIT!

Žena -

Korisnica Redita po imenu Sandra dobro se slaže sa svojom svekrvom, ali nedavno je primetila da joj ona njuška po fiokama i ormarima u spavaćoj sobi pod izgovorom da traži nešto, na primer punjač za mobilni.

- Kada sam je uhvatila, rekla sam joj da je pogrešila jer se tu nalaze moje lične stvari. Ona je odgovorila da se zbunila i da nije znala u kojoj se fioci nalazi predmet koji je tražila - napisala je Sandra.

Snaja, Svekrva
foto: Profimedia

Njen suprug je predložio da svekrvi sami donesu ono što joj je potrebno, ali ona je odbijala ikakvu pomoć.

- Tako sam odlučila da obeležim svoje fioke pa sam na svaku stavila oznaku što se u njoj nalazi. Sledeći put je krenula da traži nešto, a onda se naljutila kad je shvatila šta sam uradila. Izgledala je uvređeno i rekla mi da nije glupa pa da tako s njom postupam - pojasnila je.

Svekrva je ljutito otišla, a svekar je nazvao Sandru i njenog supruga i tražio da joj se izvine. Oni su to odbili da urade pa ih sada zanima jesu li pogrešili.

svekrva, odnosi
foto: profimedia

„Naljutila se jer više nije imala izgovor da vam prekopava po stvarima“, „To je osoba koja nema granice i redovno pretura po vašim ličnim stvarima“, „Nisi uradila ništa loše. To su vaše stvari, a porodica vašeg supruga je bolesna“, „Vaš suprug je trebalo da postavi jasne granice. Ako ne vidi problem u tome da njegova mama zadire u vašu privatnost, ne znači da će problem nestati“, „Ja bih fioke napunila eksplicitnim predmetima pa kada ih pronađe neka joj bude neprijatno“,bili su samo neki od komentara.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:41

UHAPŠENI LAŽNI INSPEKTORI: Muškarac i žena opljačkali menjačnicu na Čukarici i odneli pola miliona

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track