OVE TRI TEME MORATE DA PROĐETE PRE BRAKA! Razvodi su danas česti, ali ako OVO rešite sa partnerom vaš brak neće imati tu sudbinu!
Foto: Profimedia

da li ste rešili ovo?

OVE TRI TEME MORATE DA PROĐETE PRE BRAKA! Razvodi su danas česti, ali ako OVO rešite sa partnerom vaš brak neće imati tu sudbinu!

Žena -

Brak je uobičajen sledeći stepenik u većini ozbiljnih veza, ali nažalost mnogi brakovi se i dalje završavaju razvodom. Da biste sprečili ovaj neželjeni ishod, proverite da li ste rešili sledeće tri stvari sa partnerom pre vašeg venčanja.

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

Finansije

Novac je često uzrok razdora u vezi, a naročito u braku. Pre nego što vi i vaš partner odlučite da se venčate, dogovorite se kako ćete se odnositi prema svojim i zajedničkim finansijama. Vi pre svega morate doneti odluku u vezi sa podelom troškova, štednjom novca, finansijskim ulaganjima i prioritetima na koje ćete trošiti novac.

Komunikacija

Verovatno ste svi čuli da je komunikacija jedan od glavnih temelja uspešne veze. Važno je da budete u mogućnosti da razgovarate sa svojim partnerom i iskreno izrazite svoja osećanja i stavove, ali sa poštovanjem. Istovremeno, važno je da budete u stanju i da saslušate i prihvatite mišljenje partnera i potrudite se da razumete i njegova osećanja i stavove.

Brak
foto: Profimedia

Poverenje između vas

Još jedan izuzetno važan temelj svake veze je i poverenje. To ne znači samo da ne sumnjate u vernost svoga partnera, već i da se uzdate u njegov sud i verujete da donosi ispravne odluke imajući i vas u vidu. Naravno, potrebno je konstantno raditi na svakoj od ove tri stvari, neophodne za uspešnu vezu, a posebno brak. Ako primetite da nešto ne štima u nekom od ovih aspekata vašeg odnosa, razgovarajte sa svojim partnerom i uložite napor da pronađete rešenje od koga ćete oboje imati koristi.

(Kurir.rs/citymagazine)

Bonus video:

04:34

Aleksandar Gajović: Opozicija bi sve dala da uđe u vlast, to je NEŽELJENI BRAK!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track