PAMETNO RASHLAĐIVANJE: Evo kako da klima ne duva direktno u vaša leđa ili vrat!
Foto: Profimedia

PAMETNO RASHLAĐIVANJE: Evo kako da klima ne duva direktno u vaša leđa ili vrat!

Žena -

Vrele dane u kancleraiji ili zatvorenom prostoru teško da možemo da provedemo bez uključivanja klime. Ali ako je stalno uključena i duva direktno u leđa ili vrat, onda može doći do bolova, ukočenosti ili prehlade. Sada postoji način da se to izbegne zahvaljujući USMERIVAČU VAZDUHA!

Krilo koje usmerava vazduh koji duva iz klime je odlično rešenje naročito za one manje prostorije gde klima mora da radi, a gde su prisutni direktno izloženi hladnom vazduhu zbog kojeg imaju bolove u leđima i vratu. Ovim usmerivačem zapravo „govorite“ vazduhu kuda da ide, a da ipak ne trpite vrućinu.

Idealno je za kancelarije, naročito one manje gde sve i da želite nemate gde da se pomerite. Takođe, odlično je za dečije sobe kako biste izbegli da hladan vazduh duva direktno u klince dok se igraju ili spavaju.

***Montira se izuzetno lako i vrlo brzo, a sad je na AKCIJI – poručite pozivom na broj 011/6 888 999 ili poručivanjem online OVDE!***

Hangar.rs, klima
foto: Promo
Hangar.rs, klima
foto: Promo

Usmerivač može da bude dugačak 50 cm, a može i dodatno da se izvuku „krila“ sa strane i da se na taj način dobije dužina od čak 74 cm.

***Iskoristite AKCIJU i poručite krilo za usmeravanje vazduha iz klime po SNIŽENOJ CENI pozivom na broj 011/6 888 999 ili online OVDE!***

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track