OSTAVIO ME ZBOG KARIJERE, PA SAM IZ OSVETE SMUVALA NJEGOVOG ŠEFA: Lepa Ruskinja vratila BIVŠEM milo za drago, pa se pohvalila
Foto: Printscreen/Instagram

MNOGI SU JE PODRŽALI

OSTAVIO ME ZBOG KARIJERE, PA SAM IZ OSVETE SMUVALA NJEGOVOG ŠEFA: Lepa Ruskinja vratila BIVŠEM milo za drago, pa se pohvalila

Žena -

Polina Nioli, ruska glumica, filmska producentkinja i Instagram blogerka, osvetom želi da izleči slomljeno srce.

U nedavnoj objavi na TikToku otkrila je kako se osvetila bivšem dečku koji je odlučio da raskine s njom kako bi imao vremena da se posveti karijeri.

U videu vidimo Paulinu u kratkoj crnoj negliže haljini i cipelama dok se spušta niz stepenice. U isečku je napisala: "Raskinuo je s tobom jer želi da se usredsredi na karijeru, a ti sad izlaziš s vlasnikom njegove firme".

"Osvetu treba poslužiti hladnu", izjavila je Polina.

Otkako je objavljen, video je pogledan 1,2 miliona puta i ima skoro 1.500 komentara, od kojih su neki jako zanimljivi.

"Potez frajerke", napisao je jedan od pratilaca.

Drugi korisnik je dodao: "Nije želeo da uloži trud u nju i svoju karijeru, pa je našla nekoga ko će to učiniti. Tako i treba."

"Moćan potez", dodao je treći komentator.

"Ti si moja inspiracija", dodao je još jedan.

Međutim, nisu svi bili toliko oduševljeni Polininom osvetničkom taktikom.

"Zapravo ga poštujem zbog njegove odluke", glasi jedan od komentara.

"Drago mi je što je nastavio dalje, naći će nekoga ko ga stvarno ceni", dodao je drugi komentator.

Neki su u komentarima pitali da li je taktika zapravo prikriven način za pronalazak bogatog partnera, na šta je Polina odgovorila: "Dragi moji, imam milione i kompaniju sa više od sto zaposlenih. Smatrate li da mi je potrebno da sam s nekim ko je lošiji od mene? Ne, hvala."

"Barem radi. Ne vidim ništa loše u ovome što se dogodilo. Ljudi nemaju obvezu da ostanu u vezi koja im ne odgovara. Stavio je sebe na prvo mesto", komentarisao je još jedan pratilac.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:08

RUSKINJA IZABRALA SRBIJU ZA ŽIVOT: Mogla je da radi bilo gde u svetu, ODBILA sjajne prilike, jer NIGDE NIJE KAO ŠTO JE KOD NAS!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja