NARUKVICA PROTIV KOMARACA: Otarasite se dosadnih insekata na prirodan način!
Foto: Promo

NARUKVICA PROTIV KOMARACA: Otarasite se dosadnih insekata na prirodan način!

Žena -

Ovih dana komarci ne prestaju da „izranjaju“ sa svih strana! Najviše ih ima uveče kada želimo da na manjim temperaturama uživamo napolju. Čini se da je nama odraslima nekako lakše da se borimo sa njima, ali mališanima je koža neuporedivo tanja i osetljivija, te ih samim tim ubodi više svrbe, pa se više češu i neretko sebi tako naprave ranice. Sada postoje prelepe narukvice koje teraju komarce i kojima će deca biti oduševljena iz više razloga – pogledajte OVDE zašto!

Dečije narukvice protiv komaraca postoje već neko vreme na tržištu, ali ovakve još niste videli! Ovo su narukvice u jarkim bojama koje deca vole i podsećaju na sat. S tim što na mestu gde bi kod običnog sata stajali brojevi i kazaljke ovde stoji motiv životinje (pregršt ih je u ponudi). Upravo u tom delu se krije i glavno „oružje“ protiv insekata – mešavina čak 30 esencijalnih ulja koja je ljudima prijatna za čulo mirisa, ali koja kao takva tera komarce i bubice.

Kako se ulja „aktiviraju“? U kontaktu sa detetovom rukom narukvica prima telesnu temperaturu, pa se ulja i mirisi oslobađaju i „rade posao“. Vrlo je jednostavno, a vrlo efikasno. Zbog toga rok trajanja narukvice zavisi od toga koliko često i koliko dugo dete nosi narukvicu.

PORUČITE 3 PO CENI 2 NARUKVICE ONLINE OVDE ILI POZIVOM NA 011/6 888 999!

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Iako se radi dugotrajnosti savetuje da se narukvica skida tokom kupanja, ipak je vodootporna i neće joj se ništa dogoditi ako se dete i pokvasi sa njom na ruci. Međutim, zbog kontakta sa vodom esencijalna ulja će se brže potrošiti. Naravno, neće se odmah sve isprati, ali svakako će joj malo skratiti vek trajanja.

Za razliku od brojnih narukvica sa istom namenom, ovu je zbog dizajna deci zanimljivo da nose i kada više nema funkciju rasterivanja komaraca. Može se nositi kao izuzetno lepa i moderna narukvica za decu.

Ponuda boja i životinja je neverovatno bogata, te ćete njima moći da obradujete i dečake i devojčice. Veličina kaišića se podešava baš kao na satu i mogu ih nositi deca različitog uzrasta.

OVDE ILI POZIVOM NA 011/6 888 999 PORUČITE 3 PO CENI 2 NARUKVICE!!!

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

(Promo - tekst / Foto: Promo)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track