PLANIRALA DA OSTAVI DEČKA, A ONDA SAZNALA DA NOSI NJEGOVO DETE: Shvatila sam da imam osećanja prema našem bliskom prijatelju!
Foto: Profimedia

ne zna šta da radi

PLANIRALA DA OSTAVI DEČKA, A ONDA SAZNALA DA NOSI NJEGOVO DETE: Shvatila sam da imam osećanja prema našem bliskom prijatelju!

Žena -

Jedna devojka planirala je da ostavi dečka, a onda je shvatila da je trudna. Da stvar bude još gora, shvatila je da je zaljubljena u njihovog dobrog prijatelja koji živi sa njima, te je odlučila da se obrati Kolin Nolan, ne bi li shvatila šta bi bilo najbolje da uradi.

trudna, trudnoća, kafa, žena, stomak
foto: Profimedia

- U kasnim sam dvadesetim i trudna sam sa detetom svog dečka. To uopšte nije bilo planirano i nisam baš srećna zbog toga. Živimo u stanu sa još jednim dečkom sa kojim smo bliski prijatelji otkako smo svi zajedno studirali, a malo pre nego što sam saznala da sam trudna, shvatila sam da gajim osećanja prema tom cimeru. Nedavno smo se i poljubili kada smo se vratili iz noćnog izlaska - napisala je jedna žena za Miror.

Rekla je da planira da se iseli i raskine sa svojim dečkom, ali je potom otkrila da je trudna. Njen dečko nema pojma šta se dešava i kako se ona oseća prema njihovom prijatelju, ali bi bio šokiran i ljut ako bi saznao. Razgovarala je sa cimerom u kog je bila zaljubljena, ali su se oboje složili da bi nastao haos i da trenutno ne mogu ništa da urade. Nije mogla da prekine trudnoću jer je već bila trudna već četiri i po meseca kada je saznala.

prevara
foto: Shutterstock

- Ovo je veoma komplikovano, ali mislim da bi trebalo da, ako možete, odvojite trudnoću u budućnosti od toga šta osećate prema svom dečku. Ovo možda nije vaš idealan scenario, ali ne morate da budete zajedno da biste podigli dete i bili dobri roditelji. Očigledno ste razmišljali o raskidu dok niste saznali za trudnoću i rođenje bebe vam neće pomoći da se osećate drugačije. U stvari, to će staviti ogroman pritisak na oboje. Mislim da bi bilo najbolje da sada prekinete tu vezu i fokusirate se na dete, pa da vidite kako se osećate posle nekoliko meseci. Što se tiče vašeg cimera, nemojte sada forsirati vezu s njim. Započinjanje veze u takvim okolnostima sa nekim ko nije otac je veoma teško. Ako vam je suđeno da budete zajedno, on će vam dati vreme koje vam je potrebno - odgovorila je psihoterapeutkinja Kolin Nolan.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:35

DRAMA U BARU! Zoranin dečko stigao u bar nakon vesti da je imala oralni seks sa Damirom

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track