PRISILJAVALA SAM SE NA S*KS SA MUŽEM! Žena prolazi kroz veliki problem da on ne bi uradio OVO: Mrzela sam svaki trenutak!
Foto: Shuttertock

UŽASNO

PRISILJAVALA SAM SE NA S*KS SA MUŽEM! Žena prolazi kroz veliki problem da on ne bi uradio OVO: Mrzela sam svaki trenutak!

Žena -

Jedna žena prolazi kroz veoma stresan period zbog problematičnog odnosa sa mužem, te je odlučila da se posavetuje putem britanskog magazina "The Sun".

venčanje, svadba, par, brak
foto: Profimedia

- Tog dana je došao sa posla, a ja sam ga dočekala samo u svilenom ogrtaču. Nisam više ništa nosila. Ali mrzela sam svaku sekundu, samo sam razmišljala da vidim drugu ženu, rekla je Iako je ovo poslednja stvar koju želim da uradim sa njim, znam da je najbolje da naša deca ostanu zajedno - rekla je 45-godišnja Britanka i majka dvoje dece novinarima The Sun.

Ona nije otkrila svoj identitet jer joj je bilo neprijatno. Njen muž ima 48, a sinovi 9 i 14 godina.

- U braku smo 21 godinu i jednog dana mi je rekao da će ostati sa mnom i jesti ako nam se seksualni život poboljša. Primetio sam kako su se neke stvari promenile otkako smo otišli ​​na odmor u Španiju za vreme Uskršnjih praznika. Obično kada idemo na odmor, on je svuda po meni, kao da mu seksualni nagon raste čim izađemo iz aviona. Ali ovoga puta nije bio zainteresovan, ni jednom - nastavila je i dodala:

- Osim toga, svakodnevno je provodio sate i sate na mobilnom telefonu. Vratili smo se kući i zamolila sam ga da mi to objasni - rekla je ona.

Prvo joj je rekao: 'Nije ništa, samo sam umoran, nemam toliko energije kao pre.' To nije bila istina.

žena, Prevara, Muž, Ljubavnica
foto: Profimedia

- Konačno mi je priznao da je upoznao nekoga. Rekao je da me i dalje voli, ali ima jaka osećanja prema ženi koju je upoznao u teretani -rekla je.

Njen muž je bio potpuno iskren prema njoj, pa je priznao da je najozbiljnije da je napusti, a zaustavila ga je pomisao na sinove i njihovo dobro.

- Pitala sam ga šta hoće, a on mi je ovako rekao: 'Ostaću sa tobom ako poboljšamo seksualni život. Nisam ni znala da imamo problema u spavaćoj sobi, pa sam sledeće noći poslao decu svojoj sestri. Tog dana je došao sa posla, a ja sam ga dočekala samo u svilenom ogrtaču. Nisam više ništa nosila - prisećala se:

- Naterala sam se da imam seks sa njim u nadi da će ga to ubediti da ostane. Ali mrzela sam svaku sekundu. Sve o čemu sam mogala da razmišljam je da vidim tu drugu ženu, da su intimni. Sada mi smeta koliko će često očekivati svake sedmice, a ja za to nemam volje.

Seks
foto: Shutterstock

Ova žena je potražila savet od ljubavnog stručnjaka, a ona je rekla da prvo treba da reše probleme koje imaju sa njegovom preljubom i ponovo se povežu, pa će tek onda moći da istinski uživaju u vođenju ljubavi. Takođe joj je skrenula pažnju na detalj da njen suprug svu odgovornost za spas braka svaljuje na nju, što nije u redu. U takvim situacijama važno je iskreno razgovarati o svemu, ma koliko to bilo teško. Važno je komunicirati i vratiti poverenje, jer bez toga nema spasa za loš brak. Takođe, terapeut joj je primetio.

- Deca nisu razlog da ostanemo u lošoj i nesrećnoj vezi. Oni su pametni i vide sve.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:25

Susret Ksenije iz Bara i Nikole Lakić. Njih dvoje su u Parovima bili u šemi i imali su najduži seks u rijalitiju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track