MUKU JE MUČILA DA SKINE VIŠAK, A ONDA JE NAŠLA MAGIČNO REŠENJE! Svi ga volimo, ali ga nikada nemamo dovoljno: Samo uz to možemo!
Foto: printscreen

nikad ne biste pogodili

MUKU JE MUČILA DA SKINE VIŠAK, A ONDA JE NAŠLA MAGIČNO REŠENJE! Svi ga volimo, ali ga nikada nemamo dovoljno: Samo uz to možemo!

Žena -

Trudnoća i porođaj značajno utiču na telo žene, te sa sobom, iako je za mnoge ovo najradosnija vest, donose i neke ne tako lepe promene. Brojne žene, i bez trudnoće, muku muče sa viškom kilograma uprkos tome što se trude da se zdravo hrane i imaju redovnu fizičku aktivnost.

Samanta, koja ima 32 godine, suočila se sa ovim problemom kada se porodila. Naime i ranije se bavila fitnesom, ali je pre tri godine dobila radosnu vest da je u drugom stanju i nakon porođaja se mučila da povrati liniju. Ukupno je skinula 15,8 kilograma, a kaže da sve dijete, vežbanje i druge izmene u načinu života nisu davale rezultata dok nije promenila jednu jedinu stvar!

Samanta ima 32 godine i ranije se bavila fitnesom, ali je pre tri godine dobila radosnu vest da je u drugom stanju i nakon porođaja se mučila da povrati liniju.

Ukupno je skinula 15,8 kilograma, a kaže da sve dijete, vežbanje i druge izmene u načinu života nisu davale rezultata dok nije promenila jednu jedinu stvar!

Imala je 72 kilograma nakon rođenja sina, a sebi je bila postavila cilj da smrša na 54 kilograma. Kaže da je mršavljenje uz dijetu i vežbanje išlo polako, ali je u jednom trenutku samo stalo i nikako nije mogla da dođe do željene težine.

Doručkovala je hleb, jaja i paradajz, kao i avokado, ručala meso i salatu a za užinu jela sveže voće i jogurt. Uprkos zdravoj ishrani i redovnim treninzima, kilogrami nikako nisu hteli da "odu"!

- Imala sam mnogo obaveza oko bebe, i već sam postajala frustrirana što dijeta i vežbanje ne daju rezultata. Onda sam odlučila da promenim jednu veoma važnu stvar. Počela sam da spavam najmanje sedam sati svake noći - rekla je ona.

Redovan san je veoma važan za zdravlje, pa i održavanje zdrave telesne težine, a Samanta kaže da je ova promena bila ključna - čim je telo dobilo odmor kojeg je bilo željno, kilogrami su počeli da nestaju uz zdravu ishranu i redovnu fizičku aktivnost!

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:24

KURIR NA FINALU LIGE ŠAMPIONA: Legende kluba gledale trening Liverpula u Parizu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track