PRINCEZA TVRDI DA PRIČA SA ANĐELIMA I DA JE VIDOVITA: Šokirala svet veridbom za čoveka zbog koga se njen bivši navodno ubio
Foto: Profimedia

au

PRINCEZA TVRDI DA PRIČA SA ANĐELIMA I DA JE VIDOVITA: Šokirala svet veridbom za čoveka zbog koga se njen bivši navodno ubio

Žena -

Norveška princeza Marta Luiz (50) i Amerikanac Darek Veret (47) verili su se, saopštila je danas palata.

Marta Luiz ima tri ćerke iz prvog braka, koji je okončan 2016. godine. Prema navodima norveških medija, ona planira da se preseli u Kaliforniju sa ćerkama.

Pre dve godine svetom je odjeknula vest da je poznati pisac i bivši suprug norveške princeze Marte izvršio samoubistvo na Božić. Od tog perioda, Marta dospeva u žižu javnosti, o njenom životu naširoko kreće da se piše po medijima, a veza sa šamanom Darekom Vretom sve je zaintrigirala.

Marta i Darek se zabavljaju od maja 2019. godine, i dok se o Varetovom privatnom životu pre princeze malo zna, Marta iz prvog braka koji je okončan 2016. godine ima tri ćerke.

U saopštenju koje je objavila palata, kralj Harald i kraljica Sonja objavili su veridbu i poželeli sve najbolje paru u budućnosti. A prema navodima norveških medija, princeza planira da se preseli u Kaliforniju sa ćerkama.

Durek, Marta Luiz
foto: Profimedia

Pedesetogodišnja princeza najstarije je dete i jedina ćerka norveškog kralja Haralda V. Njen mlađi brat Hokon naslednik je trona. Marta Luiz se odrekla titule kraljevskog visočanstva i retko se prihvata takvih obaveza, iako je svojevremeno optuživana u javnosti da tu titulu ipak povremeno koristi u komercijalne svrhe.

Inače, Martin život je veoma netipičan za jednog pripadnika kraljevske porodice i četvrtog naslednika krune. Po profesiji je fizioterapeut, ali je karijeru ostvarila u industriji zabave, osnovavši kompaniju koja se bavi ekranizacijom norveških bajki i narodnih priča.

Zbog svojih tvrdnji da je vidovita i da ima komunikaciju s anđelima često je izazivala kontroverze.

Durek, Marta Luiz
foto: Profimedia

U norveškim medijima naročito je kritikovana zbog ljubavne veze sa pomenutim Amerikancem Durekom Veretom, samozvanim šamanom, sa kojim ima školu alternativne terapije. Neki strani mediji su nedavno pisali i kako se njen bivši suprug ubio jer ga je ostavila kako bi uživala u vezi sa šamanom.

Nedavno je u jednom podkastu još jednom šokirala svet kada je rekla kako priča sa anđelima i da je vidovita. Ona je tom prilikom izjavila:

"Priviđalo mi se svašta kad sam bila u svojoj sobi. Bila sam prestravljena kada sam spavala noću. Imala sam osećaj gušenja i tome slično. Tek u odrasloj dobi roditelji su mi rekli da je jedan nacista izvršio samoubistvo u mojoj sobi. Zato sam tamo imala noćne more, sada to razumem", otkrila je princeza.

(Kurir.rs/BlicŽena)

Bonus video:

01:09

Proleće u Kini

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track