BESNA MAJKA IZLEMALA ĆERKU KAIŠEM PRED DRUŠTVOM: Snimak izazvao buru komentara, a neki se pitaju da li je to u redu (ANKETA)
Foto: Printscreen/ Youtube

nezgodno

BESNA MAJKA IZLEMALA ĆERKU KAIŠEM PRED DRUŠTVOM: Snimak izazvao buru komentara, a neki se pitaju da li je to u redu (ANKETA)

Žena -

Jedna mlada dama, koju najpre vidimo na snimcima kako se zabavlja sa društvom uz pesmu u noćnom klubu, veče je završila bez poziva na bis jer u međuvremenu u lokal upala njena ljutita majka.

Ispratila je ta gospođa ekspresno svoje dete iz kluba i pritom je više puta izudarala kaišem što je neko zabeležio mobilnim i objavio na mrežama.

Zapis star desetak dana u međuvremenu je dospeo čak i do televizijskih stanica, a portal Libero navodi u svojoj vesti da je do porodičnog incidenta došlo u peruanskom gradu Pakasmaju.

majka tuče devojku
foto: Printscreen/Youtube

U nastavku priče portal ističe da jevojka navodno nije imala dopuštenje svojih roditelja da izađe u provod, odnosno da je majku dodatno razbesnelo i to što je svoju tinejdžerku zatekla kako pije pivo.

Zanimljivo, u komentarima na Jutjubu su gotovo svi stali na stranu majke, te su poručili mlađim korisnicima da trebaju da poštuju svoje roditelje jer im je jedna od osnovnih briga da ih izvedu na pravi put, odnosno sačuvati od zamki koje život nosi.

"Možda je spolja delovala besno, ali toj je majci srce bilo slomljeno. Zasigurno je strahovala da će se njezinoj ljubimici nešto loše dogoditi", napisala je, između ostalog, jedna od korisnica te platforme.

Naravno, našlo se tu i onih koji nisu pozdravili rešenje, pa se nisu složili s udarcima i ponižavanjem ispred ostatka društva.

(Kurir.rs/Net.hr)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track