SET PROTIV ČUKLJEVA: Ne morate celo leto da nosite zatvorenu obuću i skrivate stopala!
Foto: Profimedia

SET PROTIV ČUKLJEVA: Ne morate celo leto da nosite zatvorenu obuću i skrivate stopala!

Žena -

Čukljevi mnogima stvaraju probleme, što zbog bolova što zbog estetike. Ne morate se odlučivati na operaciju, jer nije jedino rešenje. Možete probati i OVO, što će najbolje rezultate dati u kombinaciji sa OVIM!

Jeste li znali da su korektori za ispravljanje čukljeva nešto što je jako velikom broju ljudi pomoglo da reši problem sa čukljevima koje su imali godinama. Mnogi od njih nisu verovali da će im išta pomoći s obzirom na loš efekat drugih proizvoda/preparata iste namene, a onda su bivali oduševljeni.

Uz ove korektore moguće je stopalu vratiti prirodan izgled i eliminisati uporni bol. I pritom je cena po kojoj se OVDE nudi neverovatno dobra, a možete pozvati i na broj 011/6 888 999.

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Kada se nosi? Isključivo noću, pa vam tokom dana dok imate obaveze ništa na nogama neće smetati. U setu se OVDE dobijaju 2 longete, za levo i desno stopalo, za SAMO 990 rsd. Ima dve čičak trake koje su podesive pa samim tim dozvoljavaju precizno podešavanje poluge, dok se dva anatomska štitnika za čukljeve veoma lako prilagođavaju nepravilnom obliku vaših stopala, odnosno palčeva.

A šta raditi preko dana kako biste izbegli žuljanje obuće? Preporučujemo vam nošenje silikonskih separatora. U kompletu se dobijaju 2 separatora, 1 za levo i 1 za desno stopalo. Mogu da se stave u bilo koju obuću i preporučljivo je nositi ih što duže tokom dana. Idealna su preventiva za deformitet stopala, a takođe su i odlična terapija kod već postojećeg problema. Poručite ih OVDE ili pozivom na broj 011/6 888 999 po ceni od 990 rsd.

Online kupovina, Hangar.rs
foto: Promo

Longetu možete još danas poručiti po ovoj fantastičnoj ceni putem telefona na broj 011/6 888 999 od 8-17h ili online OVDE non stop, a separatore OVDE ili takođe pozivom na isti broj.

(Promo - tekst / Foto: Profimedia)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track