BOLI ME GLAVA I OSTALE TRIČARIJE: Ovo su TRI najčešća izgovora koja ŽENE koriste kako bi izbegle S*KS, a vi obratite pažnju!
Foto: Shuttertock

REŠITE PROBLEM

BOLI ME GLAVA I OSTALE TRIČARIJE: Ovo su TRI najčešća izgovora koja ŽENE koriste kako bi izbegle S*KS, a vi obratite pažnju!

Žena -

Hteli mi to da priznamo ili ne, seks je vrlo važan deo svake veze, zato i ne čudi kad je partner zbunjen ako druga strana odbija taj čin iskazivanja ljubavi.

Muškarci uglavnom jesu raspoloženi za seks pa se stvara utisak da žene globalno češće nisu raspoložene za aktivnosti u krevetu.

Eksperti za muško-ženske odnose malo su se pozabavili najčešćim izgovorima i odgovorima koje žene koriste kada ne žele da imaju seks sa svojim partnerom.

Otkrili su da postoje tri najčešća razloga zbog kojih žene odbijaju seks, ali su i ponudili neka rešenja kojim se to može promeniti.

1. Nije mi dobro/boli me glava

Ovaj izgovor je postao toliko popularan da se već koristi u serijama, filmovima i ljudi se šale s njim. Naravno, seks nije baš zabavan ako te muči migrena. No ako je to izgovor koji žena koristi već dve nedelje, trebalo bi da poseti lekara ili otvoreno porazgovara sa svojim partnerom.

glavobolja
foto: Profimedia

2. Imam previše posla

Postoji podatak da 75 odsto parova krivi svoj pretrpan radni dan i haotični život za manjak zainteresiranosti za seks. Ako nemaš vremena da se posvetiš malo sebi, verovatno nemaš vremena ni za seks, i to je nešto što radiš za sebe. Kao par pokušajte da stvorite zajedničko vreme samo za vas dvoje. Umesto da zajedno uveče zasednete ispred televizora, povucite se ranije u spavaću sobu i iskoristite to vreme drugačije.

krevet, par, veza, brak, seks, intimni odnosi
foto: Profimedia

3. Preumorna sam

Kako voditi ljubav kad ti se oči sklapaju od umora? Pa odspavajte onda prvo i navijte budilnik malo ranije. "Nije loše ni započeti dan sa seksom", kažu stručnjaci i tvrde da ako jednom probate taj način buđenja, budilnik vam više neće biti potreban.

(Kurir.rs/Klix.ba)

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track