ZBOG MONSTRUOZNOG NAKITA ZAVRŠILA U BOLNICI: Dečko nije hteo da plati skup verenički prsten, pa se odlučio za jeftinu kopiju!
Foto: Printscreen/Facebook

RAZOČARANA JE

ZBOG MONSTRUOZNOG NAKITA ZAVRŠILA U BOLNICI: Dečko nije hteo da plati skup verenički prsten, pa se odlučio za jeftinu kopiju!

Žena -

Bezbroj puta do sada smo čuli kako je neka mlada devojka ostala razočarana zbog vereničkog prstena koji je za nju izabrao njen dragi. U takvim situacijama nije retko da devojku brojni ljudi napadnu jer misle da je materijalista, ne razmišljajući o tome da ona treba da nosi taj prsten kao simbol ljubavi do kraja svog života.

Da pogrešan izbor prstena može da napravi pakao od života svedoči i ispovest devojke koja je sa dečkom videla savršen prsten za nju. Ipak, on je bio preskup, te je njen, sada već verenik, rešio da nađe zlataru koja će napraviti sličan.

Verenički Prsten
foto: Printscreen/Facebook

Kada je napokon izgovorila sudbonosno da i ugledala prsten koji je njen dragi uradio za nju, ostala je tužna i povređena, doslovno. Naime, on nije ni blizu ličio na originalni prsten, ali joj je bio i premali za ruku, te joj je prst ubrzo otekao, zbog čega je mladi par brzo morao da se uputi u hitnu pomoć.

U bolnici su proveli preko pet sati čekajući da im neko ukaže pomoć, a prst je već bio jako otečen i počeo je da boli. Razočarana Australijanka podelila je svoju tragediju sa drugim devojkama u grupi budućih nevesta.

Verenički Prsten
foto: Printscreen/Facebook

- Sve veridničke fotografije su uslikane u bolnici, sa tim monstruoznim prstenom - napisala je ona na vebu.

Njena ispovest je izazvala pravu buru na internetu, a ona je ostala optužena da je materijalista i bez željenog prstena.

(Kurir.rs)

Bonus video:

01:23

Saša Matić stigao venčanje Đanijevog sina

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track