RUSKA S*KS BOMBA JE ZGODNA DO BOLA! Zategnuto telo kao praćka, grudi samo što ne ispadnu iz minijaturnog bikinija, sve PUCA! FOTO
Foto: Instagram

uh

RUSKA S*KS BOMBA JE ZGODNA DO BOLA! Zategnuto telo kao praćka, grudi samo što ne ispadnu iz minijaturnog bikinija, sve PUCA! FOTO

Žena -

Viktorija Odincova zvana Viki ima armiju pratilaca na društvenim mrežama, a nazivaju je i jednom od najlepših svetskih manekenki.

Ona pleni svojom lepotom i provokativnim fotografijama koje nikog ne ostavljaju ravnodušnim.

Viktorija Odincova, Viktorija Viki Odincova
foto: Printscreen/Instagram

Ona je nedavno je šokirala svet otkrićem kako je odbila Kristijana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, koji je pokušao da je "smuva" preko Instagrama.

Ipak, malo je poznato da je ona bila u vezi sa vozačem Formule 1, Fernandom Alonsom.

Viktorija Odincova, Viktorija Viki Odincova
foto: Printscreen/Instagram

Ruskinja se najpre dovodila u vezu sa Britancem Luisom Hamiltonom, ali je tek posle romanse sa Alonsom njena karijera u manekenstvu krenula uzlaznom putanjom.

1 / 6 Foto: Printscreen/Instagram

Od ranije je jasno da Španac obožava Ruskinje, s obzirom da je bio u vezi sa Viktorijinom sunarodnicom Dašom Kapustinom.

Viki i Fernando su i živeli zajedno u Dubaiju, a potom su raskinuli.

Odintcova je nedavno u jednoj emisiji na Jutjubu otkrila kako je odbila Kristijana Ronalda, odgovarajući na pitanje da li je Portugalac pokušao da bude sa njom.

- Jeste. I ne samo lajkovao. Poslao mi je poruku - "Ćao, kako si". Odmah sam izbrisala poruku i nisam htela da odgovaram. Ne odgovaram svakome, ja sam fina devojka. Nisam htela da mu pružim nikakvu šansu. Dajte, molim vas, pa znam dosta devojaka kojima Ronaldo šalje poruke. I šta bi trebalo? Da pristanem? Nema šanse, dečko, kod mene nemaš šanse - poručila je ona.

Viktorija sada ima 27 godina, rođena je u Sankt Petersburgu, a od svoje 18 godine bavi se manekenstvom.

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track