S*KSI POZA SLONA NUDI DIVLJE ORGAZME I UŽIVANJE: Pojačava intimnost, a evo šta treba da uradite, BAŠ je jednostavno!
Foto: Shutterstock

vredi probati

S*KSI POZA SLONA NUDI DIVLJE ORGAZME I UŽIVANJE: Pojačava intimnost, a evo šta treba da uradite, BAŠ je jednostavno!

Žena -

Ako tražite način da uvedete nešto novo u svoj seksualni život, a da to uključuje bliskost i intimu, onda bi ova seks poza mogla biti nešto za vas.

Poza slona možda zvuči malo komplikovano, ali to je zapravo jedna od jednostavnijih poza koje se nalaze u Kama Sutri, a podjednako je ugodna za oba partnera.

Poza je osmišljena tako da cilja ona stvarno superosetljiva mesta, a to je prilično dobra pozicija za isprobavanje kad niste raspoloženi za nešto previše komplikovano.

seks
foto: Shutterstock

Inspirisana je parenjem slonova, ponekad poznata kao "držanje slona", i omogućuje muškarcu da pogodi sva mesta koja će vam pružiti zadovoljstvo.

Kako napraviti pozu slona?

Ova poza je laka da se uradi. Žena treba da legne na stomak s bedrima jedno uz drugo. Verovatno je najbolje to učiniti na krevetu, sofi ili na mestu na kojem će vama i partneru biti prijatno, piše Daily Star.

Muškarac ulazi od pozadi i moraće podupreti svoju težinu na rukama dok su iznad žene. Žena treba podići gornji deo torza s kreveta (ili gde god da leži) kako bi se mogla približiti svom partneru kako bi mogli maziti ili šaptati slatke stvari, ako vam se to sviđa.

Seks
foto: Shuttertock

Kako pozu učiniti intenzivnijom?

Postoje određene stvari koje mogu pomoći dubljem prodiranju. U biti će seks postati intenzivniji ako žena nagne svoje telo unazad.

Kako bi još više pojačao orgazam, žena može stisnuti svoje mišiće i prekrstiti gležnjeve. To će omogućiti penetrirajućem partneru da oseti kontrakcije.

Imajući sve to na umu, ovo je jednostavna poza vredna je pažnje jer će se sigurno svideti svim stranama.

par u krevetu, seks
foto: Shutterstock

(Kurir.rs)

Bonus video:

02:55

Francuski glumac progovorio na srpskom jeziku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja