SLETITE I ZA ČAS STE VEĆ NA PLAŽI: Tunis će vas šarmirati svojim brojnim lepotama, zanimljivostima i kontrastima
Foto: Promo

SLETITE I ZA ČAS STE VEĆ NA PLAŽI: Tunis će vas šarmirati svojim brojnim lepotama, zanimljivostima i kontrastima

Žena -

Tunis je zemlja belog peska, slanih jezera, pustinjskih oaza, istorijom ispunjenih gradova i mirisa jasmina. Zemlja kontrasta, koja je na severu prekrivena stablima maslina, a na jugu pustinjskim dinama i predelima sa kaktusima. Očarava svojom 3000 godina dugom istorijom i obećava svojim posetiocima pravu pustolovinu. Ove godine dobro poznata turistička agencija „1 A Travel“ uvrstila je Tunis u svoju ponudu i od srca preporučuje ovaj tajanstveni biser orijenta kao letnju destinaciju.

Hotel Royal Thalassa Monastir se nalazi u mestu Skanes, oko 7 kilometara od centra Monastira, oko 1 kilometar od aerodroma u Monastiru.

Royal Thalassa Monastir je poslednji put renoviran 2008. godine. Čine ga trospratna glavna i aneks zgrada i u ponudi ima 278 smeštajnih jedinica. Preporučuje se i ljubiteljima golfa obzirom da se nalazi nedaleko od tri golf terena. U sklopu kompleksa je i poznati Spa centar a gostima su, pored bogatog Spa i wellness programa, na rapolaganju i bazeni, nekoliko restorana i barova.

1A
foto: Promo

Za decu tu je igralište, mini klub (4-10 godina), dečiji bazen. Hotel ima svoju peščanu plažu. Suncobrani, ležaljke, dušeci i peškiri su besplatni na plaži i oko bazena. Ima 278 smeštajnih jedinica i sve imaju balkon ili terasu, SAT TV, sef, mini bar, klima uređaj, sef, fen za kosu, Wi-Fi internet.

1A
foto: Promo

Usluga u hotelu je All Inclusive – doručak, kasni doručak, ručak i večera (samoposluživanje – izbor više jela po hotelskim pravilima). Hotel ima nekoliko restorana – Chef’s Market (glavni restoran), Mona (a la carte restoran koji je otvoren u periodu novembar-maj, služi ručak i večeru), La Voile (a la carte restoran otvoren u periodu jun-septembar, služi ručak i večeru). U ponudi hotela je i nekoliko barova – Pool Bar, Bar Plage i La Voile Bar. U konceptu su užine, lokalna alkoholna i bezalkoholna pića. Od daodatnih usluga, koje se dodatno i plaćaju, tu je servis za pranje i peglanje veša, lekar na poziv, menjačnica, frizer, salon lepote.

1A
foto: Promo

Royal Thalassa Monastir ima otvoreni (1.300m²) i zatvoreni bazen, dečiji bazen, jacuzzi, stoni tenis, terene za tenis, mini golf, odbojku na plaži, animacije. U sklopu hotela nalaze se jedan poznati Spa centar “The Royal Elyssa Thalasso & Spa” koji se zauzima porvšinu od 16.500m².

1A
foto: Promo

Naša iskrena preporuka je da posetite magičan Tunis, iz kog ćete se sigurno vratiti uz pregršt predivnih uspomena, pustinjskog peska i možda nekom pustinjskom ružom. Agencija „1 A Travel“ za svoje putnike je pažljivo odabrala kvalitetne hotele u Hamamemtu, Susu, Monastiru i Mahdiji. U ponudi agencije su paket aranžmani na 11 i 14 noćenja, što je sigurno, idealno trajanje jednog odmora. Na zvaničnom sajtu možete u svako doba napraviti online rezervaciju a za sva pitanja tu je kontakt centar koji možete dobiti pozivom broja – 011/655 78 00.

Promo tekst

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track