ŽENE, RECITE ZBOGOM NADUTOSTI: Tiktok instruktorka joge otkriva LAKE, a KORISNE TRIKOVE protiv BOLOVA! (FOTO, VIDEO)
Foto: Profimedia

ŠTOS KOJI SPAŠAVA

ŽENE, RECITE ZBOGOM NADUTOSTI: Tiktok instruktorka joge otkriva LAKE, a KORISNE TRIKOVE protiv BOLOVA! (FOTO, VIDEO)

Žena -

Sisi Nasera, instruktorka joge koja na društvenoj mreži TikTok ima skoro 300.000 pratilaca, često se oglašava sa vrlo korisnim trikovima kako da zategnemo mišiće, pravilno se istegnemo ili ublažimo bolove. Ovog puta pritekla je u pomoć devojkama u predmenstrualnim bolovima, te pomaže da se oslobodite i ublažite mnoge tegobe, pa i osećaj nadutosti i grčeve od pms-a.

Kada je zdravlje u pitanju, mnogi ljudi se okreću alternativnim metodama, koji ne uključuju nužno korišćenje lekova, već nešto drugačiji pristup.

@nanserawellness Replying to @taylors.version.13 i just want to add that if something doesn’t work for you, thats okay its just not for you. As humans we are not linear and that’s beautiful. I will keep sharing and maybe you will find something for you ? #yogatok #nanserawellness #learnontiktok #bloating #bloatingtips ♬ original sound - Ayra

Kako je istakla, njeni saveti sigurno neće pomoći svakome, ali od mnogobrojnih snimaka koje objavljuje, "neki će vam odgovarati", tvrdi instruktorka.

Joga, Yoga
foto: Printscreen/ TikTok

Za borbu protiv grčeva, pokušajte da legnete na leđa i savijte noge u kolenima, pa ih držite rukama u tom položaju, oko 20-ak minuta.

Joga, Yoga
foto: Printscreen/ TikTok

Što se nadutosti tiče, probajte da legnete na leđa i dignete noge na primer uza zid, a takođe isprobajte i drugi metod, koji možete videti u snimku sa početka teksta.

Joga, Yoga
foto: Printscreen/ TikTok

Sa rukama na donjem stomaku, pokušajte da se savijete "iz kuka", odnoso, da butine prekrijete gornjim delom tela.

Kurir.rs

Bonus video:

00:23

VELIKI POŽAR U BOKI Buknuo iznad Igala, vatrena stihija preti kućama!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track