POGLEDAJTE 10 SEKUNDI GROZOTE: Evo kako ova tiktokerka PERE svoje POVRĆE! Sve je NAJEŽILA ovim BIZARNIM trikom!(FOTO, VIDEO)
Foto: Printskrin / TikTok

neki novi momenti

POGLEDAJTE 10 SEKUNDI GROZOTE: Evo kako ova tiktokerka PERE svoje POVRĆE! Sve je NAJEŽILA ovim BIZARNIM trikom!(FOTO, VIDEO)

Žena -

Mlade domaćice ne moraju da sve recepte drže u glavi i slušati svoje bake kako bi im prenele sve trikove domaćinstva, već se danas mogu poslužiti brojnim trikovima na društvenim mrežama.

Jedna od takvim profila napravila je Amerikanka Ešli Ečols gde je u 10 sekundi svog tiktoka objanisla način na koji ona pere povrće, koji je sve korisnike ove mreže ostavuo u čudu.

pranje povrća
foto: Printskrin / TikTok

Naime, devojka je sav zeleniš "strpala" u veš mašinu, upalila program, a kada je mašina završila s pranjem, zeleniš je stavila u škaf poput običnog opranog veša.

Ovaj trik mnogi su okarakterisali bizarnim i groznim.

- Grozno, danas ne smeš ni jesti u bilo čijoj kući; Bljak; Apsolutno NE; Fuj, ovo je grozno; Ljudi ne pokušavjate ovo kod kuće, može vam pokvariti mašinu za veš, a pored toga bakterije se mogu preneti na grderobu!....

Nkaon viralnog snimka devojka se oglasila i rekla da je bila iznenađena komentarima. Objsnila je kako ima svoj plastenik i da joj pranje povrća često oduzima puno vremena i snage, te je želela da proba nešto brže. Povrće koje je rala u veš mašini prethodno je oprala u sirću i rekla je kako će ono povrće jesti, ali da očigledno neće nikoga zvati da ga jede sa njom...

Kurir.rs

Bonus video:

14:07

BILO MI JE MNOGO TEŠKO Tamara Dragić ispričala da je imala veliki zdravstveni problem: KADA SAM VIDELA FOTOGRAFIJE, PRIZNALA SAM

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track