NE ŽELIM DECU, VRIŠTE I PLAČU! Lepa pravnica donela ČVRSTU odluku: Zbog OVOGA nikada neće biti MAMA!
Foto: Printskrin/Instagram

IMA DOBRE RAZLOGE

NE ŽELIM DECU, VRIŠTE I PLAČU! Lepa pravnica donela ČVRSTU odluku: Zbog OVOGA nikada neće biti MAMA!

Žena -

Lorela Palmer iz Londona je pravnica koja je sa svojih 22 godine donela neverovatnu životnu odluku da nikada neće imati decu jer želi da se zaista posveti svojoj karijeri, a u toj odluci je podržava i njen 23 godine stariji dečko.

- Ne želim da imam decu. Zašto bih želela da se moj stomak poveća, kao i još neki delovi tela? Neki prijatelji me podržavaju u odluci, dok neki misle da ću se predomisliti. Deca su mi dosadna i nerviraju me. Nisu razumna, moraju da idu rano u krevet, vrište i plaču. Imam gomilu razloga, ali mislim da je dovoljno da kažem – ne želim ih - objasnila je pravnica.

Rađanje dece zaista mi je najniži prioritet u životu. Ne treba mi dete da bih se osećala ispunjeno. Mislim da dosta ljudi rađa decu, a da ne misli o životnom standardu i činjenici da ne mogu sve da im obezbede", kaže.

- Svaki put kad vidim dete, ono je slinavo, ima hrane po sebi, kao i lepljive ruke. To je samo dete, ali meni se ne sviđa taj nered i želim da me zaobiđe. I da, mrzim crtane filmove i emisije za decu - navodi još razloga.

Pored toga što ne želi da ima decu, Lorela je, takođe, priznala da je zabrinuta zbog stanja u svetu.

- Svet je pun nasilja, ratova, vlada siromaštvo, pandemija, popis se nastavlja. To su stvari koje ne možete kontrolisati. Možete da budete najbolji roditelj, ali vaše dete može da odrasta u lošem okruženju. Postoje deca koja zbog svega toga imaju problema s mentalnim zdravljem - pojašnjava te ističe da ne razume društvo koje kritikuje žene koje ne žele da imaju decu.

(Kurir.rs)

Bonus video:

04:02

DUBOKA SAM U SVAKOM SMISLU! Jovana Jeremić otkrila kakva je u krevetu: SEKS PREZIRE? A EVO ŠTA JE NAJVIŠE PALI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track