PRESTRAVLJENA DEVOJKA MOLI ZA POMOĆ Našla sam očeve BESRAMNE poruke upućene drugoj, mislim da vara moju majku, ali to NIJE NAJGORE
Foto: Shutterstock

tužno

PRESTRAVLJENA DEVOJKA MOLI ZA POMOĆ Našla sam očeve BESRAMNE poruke upućene drugoj, mislim da vara moju majku, ali to NIJE NAJGORE

Žena -

Čitanje tuđe prepiske nikad nije preporučljivo, a žena (24) iz Velike Britanije koja je želela da ostane anonimna otkrila je veliku tajnu čitajući očeve mejlove.

Naime, tokom pandemije žena se preselila nazad u roditeljsku kuću kako bi radila od kuće i sačuvala novac u kriznim vremenima. U nekom trenutku je svoj lap top pozajmila ocu.

žena, Kompjuter, telefon
foto: Profimedia

Nakon što je primetila da joj se otac već neko vreme ponaša neuobičajeno, odlučila je da pročita njegove mejlove. Šok koji je usledio ostavio je kako kaže, tužnom i izgubljenom. Žena je svoju situaciju ispričala na platformi na kojoj osobe traže savete, prenosi Mirror.

- Znam da to nije trebalo da uradim - rekla je pa otkrila da je pronašla "vrlo inkriminišuće i-mejlove koji sugerišu da je imao aferu s jednom damom".

Objasnila je zašto misli da je njen otac mogao imati aferu:

- On je proveo svoju karijeru živeći i radeći u drugim delovima sveta pa nije nezamislivo da ima drugu porodicu - zaključila je.

venčanje, gej, brak, preljuba, porodica, burme
foto: Reuters

- Moj je otac nedavno poslao mejl u kom je rekao da bi voleo da je vidi u njenom "rođendanskom odelu" uz emotikon koji namiguje. Takođe joj se uvek obraća s "dušo moja" i "draga", poruke završava s poljupcima. Videla sam da joj je slao novac u nekoliko navrata i igračke njenoj djeci - napisala je uznemirena žena pa dodala da je videla fotografije devojčice koja se spominje u prepisci, a mešane je rase.

- Sad se pitam je li ona moja polusestra?! Nikada je nije nazvao svojom ćerkom. Poruke sežu unazad više od šest godina.

Žena je zatim zatražila savet od korisnika šta da uradi i da li treba sve da ispriča svojoj majci jer se plaši da će je to dokusuriti.

- Naravno, ona zaslužuje da zna - pisali su joj, uz poruke podrške u teškoj porodičnoj situaciji.

prevara
foto: Pritnscreen

(Kurir.rs)

Bonus video:

14:33

Glumica Ljubinka Klarić o ulozi Cvete u seriji Klan

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track