OVO JE NAJŠOKANTNIJA ISTINA O NEVERNIM MUŠKARCIMA: Evo po kom principu biraju LJUBAVNICE! Nikad ne biste pogodili!
Foto: Profimedia

ISTRAŽIVANJE POKAZALO

OVO JE NAJŠOKANTNIJA ISTINA O NEVERNIM MUŠKARCIMA: Evo po kom principu biraju LJUBAVNICE! Nikad ne biste pogodili!

Žena -

Prevare odavno nisu toliko iznenađenje. Paradoksalno, veće iznađenje je kada čujete da se neki ljubavni par ne vara međusobno, poštuje i podržava.

Svima nekada u vezi ili braku naiđu "crne" misli i loše pomisli kako bi nas naš partner prevario sa nekom lepšom i zgodnijom ženom iz našeg okruženja. Ipak, ovo će vam možda dati jasniji odgovor kako muškarci biraju ljubavnice.

Naime, sprovedeno istraživanje u kojem je učestvovalo 1.300 ispitanika pokazalo je da bi čak 27 odsto muškaraca, u slučaju da su nezadovoljni svojom vezom, pokušali da zavedu koleginicu s posla!

ljubavnici
foto: Shutterstock

Iako se, na prvi pomen ljubavnice, zamišlja neka neverovatno seksepilna žena, istina je da to ne mora biti tako, već je to često samo osoba koja je bliska muškarcu i koju vam je verovatno pominjao u nekom trenutku.

Dakle, muškarci za ljubavnicu obično biraju neku ženu koju već poznaju.

Ljubav, Ljubavnici, Ljubljenje
foto: Profimedia

Naravno, ima i onih koji bi želeli da upoznaju nekog novog i imaju seks na jedno veče, a zatim nastave sa svojim životom kao da se ništa nije desilo.

Podatak koji će probuditi sumnju u gotovo svakoj ženi je da je čak 99 odsto ispitanih muškaraca (doduše, ispitanici su sa sajta za upoznavanje preljubnika) već imali aferu ili ozbiljno razmišljaju o tome da je započnu. Većina njih kao motiv navodi seks koji bi zadovoljio sve njihove potrebe.

(Kurir.rs/ Najžena)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja