IZBACIO SAM DEVOJKU IZ STANA KAD MI JE REKLA DA JE NJEN BIVŠI BOLJI U S*KSU: Šokirala se, a onda sam joj postavio KLJUČNO pitanje!
Foto: Profimedia

KAKO BISTE VI REAGOVALI?

IZBACIO SAM DEVOJKU IZ STANA KAD MI JE REKLA DA JE NJEN BIVŠI BOLJI U S*KSU: Šokirala se, a onda sam joj postavio KLJUČNO pitanje!

Žena -

Prevare odavno nisu toliko iznenađenje u emotivnim odnosima. Zapravo, sve se više iznenađujemo kada čujemo da je neki par opstao duže od par meseci.

Ima i onih koji su do te mere iskreni u odnosu da ne biraju reči koje izgovaraju svom partneru, pa je to bio slučaj i ovog puta.

par, veza, razvod, svađa
foto: Profimedia

Naime, jedan dečko je na popularnom sajtu u anonimnoj ispovesti otkrio koliko njegova devojka nije imala empatije kada mu je izgovorila da je njen bivši bolji od njega u krevetu nakon čega je on raskinuo sa njom. Štaviše, izbacio ju je iz kuće!

par, veza, brak, krevet, svađa
foto: Profimedia

"Devojka mi je rekla da je bivši bolji u krevetu od mene, a onda je bila u šoku kada sam raskinuo sa njom i izbacio je iz svoga stana. Kaže mi da nije mislila ništa loše, na to sam je pitao kako bi se ona osećala da kažem da je moja bivša bila puno zgodnije od nje (a i jeste). Rekla je da to nikako nije isto i da sam nesiguran kompleksaš jer pokušavam sada da je tim komentarom ponizim. A ona mene nije ponizila?".

Kako biste vi reagovali da vam partner saspe u lice ovako nešto?

(Kurir.rs)

Bonus video:

08:00

SVAKI 4 BRAK U SRBIJI ZAVRŠI SE RAZVODOM, PREVARA GLAVNI UZROK: Stručnjak objasnio kako vara žena, a kako muškarac RAZLIKA OGROMNA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track